Bielenda Beauty Molecules moleculair synbiotische gezichtswasgel 195 g

€ 8,70
Inclusief belasting

Regelmatig gebruik van deze gel zal je huid helpen gehydrateerd, verfrist en ontspannen aan te voelen, terwijl ze er gezond uit blijft zien.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3
Niet op voorraad

Bielenda Beauty Molecules moleculair synbiotische gezichtswasgel 195 g

Moleculaire synbiotische gezichtswasgel, speciaal voor de vochtarme en gevoelige huid, bevat een aantal ingrediënten die zijn ontworpen om de huid zachtjes te reinigen, hydrateren en kalmeren. Veelkleurige microsferen ingesloten in een gel bevatten vitamine E, een krachtige antioxidant die de huid helpt beschermen tegen vrije radicalen. Het synbioticum, ook aanwezig in de samenstelling, ondersteunt het microbioom van de huid en draagt bij aan de versterking van de weerstand tegen negatieve externe factoren. Polyglutaminezuurmoleculen in de gel hydrateren de huid op indrukwekkende wijze en voorkomen overmatig waterverlies, wat bijdraagt aan het behoud van het juiste niveau van hydratatie. Trehalose-moleculen elimineren het gevoel van strakheid en droogheid van de huid. De gel bevat ook adaptogenen, die rijk zijn aan vitamines en mineralen, de huid verzorgen, haar conditie versterken en haar evenwicht ondersteunen. Daarnaast bevat de gel nutripeptiden die de vitaliteit van de huid herstellen. Provitamine B5-moleculen versnellen het regeneratieproces van de huid, terwijl ze hydrateren en kalmeren. De werking van de gel is gericht op het zachtjes reinigen, hydrateren en kalmeren van de huid, terwijl het haar microbioom verzorgt. Regelmatig gebruik van deze gel zal je huid helpen gehydrateerd, verfrist en ontspannen aan te voelen terwijl ze er gezond uit blijft zien.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de gel aan op het met water bevochtigde gezicht, masseer even in en spoel daarna grondig af.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), glycerine, natriumcocosulfaat, acrylaatcopolymeer, cocoglucoside, trehalose, Panthenol , butyleenglycol, Aloe barbadensis- Juice , alfa-glucan-oligosaccharide, biosaccharidegom-1, gehydrolyseerde rijstproteïne, polyglutaminezuur, polymnia Sonchifolia-wortelsap, maltodextrine, lactobacillus, mannitol, lactose, pentyleenglycol, cocamidopropylbetaïne, polysorbaat 20, kaliumhydroxide, natriumchloride, tocoferylacetaat, hydroxypropylmethylcellulose, aluminiumhydroxide, citroenzuur, melkzuur, microkristallijne cellulose, Ocimum Basilicum (basilicum) Bloem-/bladextract, benzylalcohol, methylparaben, fenoxyethanol, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, parfum (geur), CI 77289, CI 77492, CI 73360. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

112163

Specifieke referenties

ean13
5902169051419

Bielenda Beauty Molecules...

€ 8,70
group_work Toestemming voor cookies