Bielenda Beauty Molecules mild Micellaire vloeistof voor het gezicht synbiotisch 500 ml

€ 8,30
Inclusief belasting

Mild synbiotisch micellair water

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Bielenda Beauty Molecules mild Micellaire vloeistof voor het gezicht synbiotisch 500 ml

Het milde synbiotische micellaire water, speciaal voor de vochtarme en gevoelige huid, bevat ingrediënten die de huid zachtjes reinigen en tegelijkertijd de hydratatie, bescherming en regeneratie ondersteunen. Het synbioticum dat in het micellaire water aanwezig is, ondersteunt het microbioom van de huid, wat bijdraagt aan het behoud van een gezond bacterieel evenwicht en het versterken van de weerstand van de huid tegen ongunstige externe factoren. Betaïnemoleculen hebben een kalmerende, hydraterende en verzachtende werking op de huid. Ze helpen bij het voorzichtig verwijderen van make-up en hydrateren en herstellen het comfort van de huid. Nutriënten nutripeptiden die aan het micellaire water zijn toegevoegd, herstellen de vitaliteit en voeding van de huid en verbeteren de conditie ervan. Ectoïne-moleculen beschermen de opperhuid tegen overmatig waterverlies en elimineren het trekkerige gevoel, wat bijdraagt aan een betere hydratatie van de huid. Bovendien bevat het micellaire water kokoswater, dat de huid op dezelfde manier hydrateert als isotoon, waardoor het de juiste hoeveelheid hydratatie krijgt. Provitamine B5-moleculen versnellen het regeneratieproces van de huid, terwijl ze hydrateren en kalmeren. Micellair water werkt zacht, verwijdert effectief make-up, terwijl het de huid kalmeert en hydrateert, zonder een trekkerig gevoel achter te laten. Het is een ideale oplossing voor de dagelijkse reiniging en verzorging van de vochtarme en gevoelige huid en zorgt voor een gezonde uitstraling en comfort.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de vloeistof aan op een wattenschijfje en was je gezicht, ogen en hals. Herhaal dit totdat je een schoon wattenschijfje hebt verkregen en spoel je gezicht daarna af met water.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), PEG-6 capryl/caprinezuurglyceriden, glycerine, natriumlactaat, betaïne, Cocos Nucifera ( Coconut ) vloeibaar endosperm, Panthenol , alfa-glucan-oligosaccharide, ectoïne, polymnia sonchifolia- Juice , maltodextrine, gehydrolyseerde rijstproteïne, lactobacillus, Pentyleenglycol, ethylhexylglycerine, polysorbaat 20, dinatrium-EDTA, citroenzuur, tapiocazetmeel, cetrimoniumbromide, fenoxyethanol, kaliumsorbaat, natriumbenzoaat, parfum (geur). De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

112166
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902169051440

Bielenda Beauty Molecules...

€ 8,30
group_work Toestemming voor cookies