Bielenda Hydro Lipidium hydraterend en verzachtend Barrier Serum 30 ml

€ 8,80
Inclusief belasting

De formule van serum pakt onregelmatigheden in de werking van de hydro en stoornissen van het vermogen van de huid om water te binden en vast te houden aan

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
13
Niet op voorraad

Bielenda Hydro Lipidium hydraterend en verzachtend Barrier Serum 30 ml

Hydraterend en kalmerend barrièreserum is een effectieve manier om de hydrolipidenbarrière van de opperhuid te versterken en opnieuw op te bouwen, terwijl het de huid voorziet van rijke verzorgende ingrediënten. De formule van het serum pakt onregelmatigheden in de werking van de hydrolipidenlaag en stoornissen van het vermogen van de huid om water te binden en vast te houden aan. Herstelt de water-lipidenbalans van de epidermis en voorziet deze van de juiste dosis hydratatie, voeding en smering. Het lipidencomplex in de samenstelling van het serum bevat een unieke combinatie van squalaan, fosfolipiden en ceramiden. Het is een " super ", dat gericht is op het opnieuw opbouwen, regenereren en versterken van de hydrolipidenlaag van de opperhuid. De combinatie van sterk hydraterende en oliënde ingrediënten helpt effectief bij stoornissen in het functioneren van de opperhuid. Provitamine B5 heeft een kalmerend en rustgevend effect op huidirritaties en ondersteunt de regeneratie en hydratatie ervan. Vitamine E, dankzij zijn regenererende en conditionerende eigenschappen, versterkt de opperhuid en geeft deze elasticiteit. Hyaluronzuur, dat een van de meest effectieve "moisturizers" is, bindt water in de opperhuid en brengt verlichting voor de droge en gevoelige huid. Allantoïne werkt rustgevend en verzacht irritaties, stimuleert en ondersteunt het regeneratieproces van de huid. Het heeft een hydraterende, verzachtende en gladmakende werking. Katoenolie voedt, regenereert, hydrateert en verzacht de huid. Het helpt water vast te houden in de opperhuid en beschermt de huid tegen schadelijke externe factoren. Daarnaast verstevigt het en geeft het de huid elasticiteit. Na het aanbrengen van het hydraterende en kalmerende barrièreserum voelt uw huid voornamelijk gehydrateerd en gevoed aan. Het zal zacht, glad en elastisch zijn. Kalmerend en kalmerend zal ook worden gevoeld. De effectiviteit van het serum is bevestigd door onderzoeken die een reële toename van de hydratatie van de huid, verbetering van de stevigheid en elasticiteit, vermindering van transepidermaal vochtverlies en vermindering van erytheem en roodheid van de huid hebben aangetoond.

HOE TE GEBRUIKEN

Masseer het serum elke ochtend en/of avond in de gereinigde gezichtshuid en laat het intrekken.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), glycerine, isodecylneopentanoaat, propaandiol, squalaan, cetearylethylhexanoaat, behenylalcohol, glycerylstearaat, gossypium herbaceum (katoen) zaadolie, Panthenol , allantoïne, gehydrogeneerde koolzaadolie, tocoferylacetaat, natriumhyaluronaat kruispolymeer, natriumhyaluronaat, fosfatidylen Erin, Glycolipiden, Beta-Sitosterol, Fosfolipiden, Ceramide NP, Ceramide AP, Phytosphingosine, Cholesterol, Ceramide EOP, Caprylic/Capric Triglyceride, Dimethicon, Cetearyl Olivate, Ethylhexyl Stearate, Ethylhexylglycerin, Glycine Soja (Soja) Olie, Squaleen, Natriumstearoyl glutamaat, sorbitanolivaat, polyglyceryl-4-diisostearaat/polyhydroxystearaat/sebacaat, natriumisostearaat, natriumlauroyllactylaat, xanthaangom, dinatrium-EDTA, melkzuur, ascorbylpalmitaat, citroenzuur, tocoferol, carbomeer, fenoxyethanol, methylparaben. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

112169

Specifieke referenties

ean13
5902169051891

Bielenda Hydro Lipidium...

€ 8,80
group_work Toestemming voor cookies