Bielenda CALCIUM + Q10 geconcentreerd, actief liftend anti-rimpel Serum dag/nacht 30 ml

€ 9,90
Inclusief belasting

Serum hydrateert de huid intensief en behoudt het juiste hydratatieniveau

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
5

Bielenda CALCIUM + Q10 geconcentreerd, actief liftend anti-rimpel Serum dag/nacht 30 ml

Facial Lifting Serum op basis van Advanced Encapsulation Technology is een product gericht op effectieve liftende therapie voor de rijpere huid. Dit zijn de belangrijkste ingrediënten en effecten van dit serum:

-CALCIUM (calcium): laboratoriumzuiver calcium in een capsuleformule die het calciumgehalte in de ouder wordende huid effectief aanvult. Het beschermt en herstelt beschadigde huidcellen, activeert hun regeneratie, versterkt de dichtheid en cohesie van de huid, voorkomt uitdroging, kalmeert en kalmeert.

-COENZYME Q10: Remt de afbraakprocessen van hyaluronzuur en collageen in de diepere lagen van de huid. Het ondersteunt het proces van het opvullen van rimpels, beschermt de huid tegen UV-straling, verstevigt en maakt deze elastisch.

-PLANTSTE STEMCELLEN: Ze voorkomen de effecten van veroudering en fotoveroudering, evenals de vorming van pigmentvlekken.

-AGE BIOTICA: Ze versterken het microbioom van de huid en verhogen de immuniteit. Ze ondersteunen de huid bij het herstel van de beschermende barrière, wat resulteert in het afsluiten van de opperhuid en het behouden van voldoende hydratatie.

Acties van het serum:

-Verstrakkend en liftend: Het serum heeft een verstevigend en liftend effect, waardoor de stevigheid van de huid wordt verbeterd.

-Rimpelverzachting: vermindert rimpels door het vulproces te ondersteunen.

- Elimineren van verslapping: elimineert effectief de symptomen van huidverslapping.

-Intensieve hydratatie: het serum hydrateert de huid intensief en behoudt het juiste hydratatieniveau.

HOE TE GEBRUIKEN

Masseer het serum elke ochtend en avond in de huid van gezicht, hals en decolleté. Schudden voor gebruik. Gebruik alleen of als basis voor crème. Het serum versterkt de werking van de crème, trekt snel in en is een uitstekende basis voor make-up.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), glycerine, gehydrogeneerde ethylhexylolivaat, squalaan, butyrospermum parkii (shea) boter, cetearylolivaat, glycerylstearaat, oryza sativa (rijst)zemelenolie, tocoferylacetaat, gehydrogeneerde onverzeepbare olijfolie, gehydrogeneerde Olive , alfa-glucaanoligosaccharide, Carnitine, Proline, Buddleja Davidii Meristem Celcultuur, Calciumchloride, Polymnia Sonchifolia Juice , Maltodextrine, Ubiquinone, Lactobacillus, Tocoferol, Biotine, Pentyleenglycol, Dimethicon, Sorbitan Olivaat, Polyglyceryl-6 Caprylaat, Natriumstearoylglutamaat, Lecithine, Hydroxypropylzetmeelfosfaat , Xanthaangom, Melkzuur, Natriumcitraat, Citroenzuur, Trinatrium-EDTA, Fenoxyethanol, Benzylalcohol, Ethylhexylglycerine, Kaliumsorbaat, Parfum (Geur), Hexyl Cinnamal, Linalool, Alfa-Isomethylionon, Benzylsalicylaat, Hydroxycitronellal, Geraniol, Limoneen, Citronellol. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114544
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902169054458

Bielenda CALCIUM + Q10...

€ 9,90
group_work Toestemming voor cookies