Bielenda Zielona Thee Serum 30 ml

€ 6,80
Inclusief belasting

Het innovatieve serum is een perfecte oplossing, het exfolieert de huid zachtjes, vermindert effectief de glans en vernauwt de poriën

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3

Bielenda Zielona Thee Serum 30 ml

Het innovatieve serum is een perfecte oplossing, het exfolieert de huid zachtjes, vermindert effectief de glans en vernauwt de poriën. Tegelijkertijd hydrateert, verzacht en versterkt het de stevigheid van de huid intensief. De lichte formule van het product is rijk aan biologische ingrediënten en de effectiviteit ervan wordt ondersteund door belangrijke actieve stoffen.

Ingrediënten en hun werking:

-Vitamine C: verheldert verkleuringen, egaliseert de huidtint, bestrijdt vrije radicalen en vertraagt het verouderingsproces. Het is een element voor een stralende en gezonde huid.

-Vitamine B3: Stimuleert de aanmaak van ceramiden, versterkt de lipidenlaag van de huid, verhoogt de elasticiteit en hydratatie. Ondersteunt actief de strijd tegen verkleuring en draagt bij aan effectieve wondgenezing.

-Tea Tree Oil: Desinfecteert, maakt elastisch, heeft ontstekingsremmende eigenschappen. Dringt gemakkelijk door in de opperhuid en elimineert anaerobe bacteriën die verantwoordelijk zijn voor acne-laesies.

-Azeloglycine: Beperkt de talgproductie, remt reductase en vermindert eczeem en ontstekingen. Reguleert effectief de lipidenniveaus.

-Amandelzuur: exfolieert de huid en onthult een fris en gezond uiterlijk. Het is zacht en tegelijkertijd effectief in het verwijderen van dode huidcellen.

-Groen Theebladwater: Een verfrissend ingrediënt dat de conditie van de huid extra ondersteunt.

Dit is een uiterst effectief serum dat een uitstekend wapen is tegen acne. Het werkt alomvattend en combineert de gunstige eigenschappen van verschillende ingrediënten die niet alleen bestaande huidproblemen verlichten, ale ook beschermen tegen herhaling ervan.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid van het product aan op de gereinigde gezichtshuid. Wrijf het in met je vingertoppen en laat het intrekken. Maak uw verzorging compleet met parelessence voor de gecombineerde huid

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), PEG-6 capryl/caprinezuurglyceriden, Panthenol , kaliumazelloyldiglycinaat, melaleuca alternifolia (tea tree) bladolie, 3-0- ethylascorbinezuur, sorbitol, allantoïne, dinatrium-EDTA, cetrimoniumbromide, parfum (geur) , Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limoneen, Linalool. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114550
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902169044817

Bielenda Zielona Thee Serum...

€ 6,80
group_work Toestemming voor cookies