Bielenda Zielona Thee reinigende gezichtswasgel 200 ml

€ 5,00
Inclusief belasting

Ze zorgen voor een effectieve reiniging en verwijderen alle onzuiverheden van het huidoppervlak

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3
Niet op voorraad

Bielenda Zielona Thee reinigende gezichtswasgel 200 ml

De micellaire gel is gemaakt voor de dagelijkse reiniging en wasbeurt van de gecombineerde huid, waarbij unieke multifunctionaliteit wordt gecombineerd. De effectiviteit is gebaseerd op de synergie van ingrediënten, waaronder:

-Effectieve reinigingsmiddelen: zorgen voor een effectieve reiniging en verwijderen alle onzuiverheden van het huidoppervlak.

Verzorging Ingrediënten:

-Antibacteriële Tea Tree Olie: Helpt acne te bestrijden en geeft een gevoel van frisheid.

-Verhelderend en anti-acne Azeloglycine: ondersteunt de strijd tegen verkleuring, reguleert de talgproductie en heeft ontstekingsremmende eigenschappen.

-Antioxidant Vitamine C Complex en Groene Thee Extract: Beschermen de huid tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen en gaan het verouderingsproces tegen.

-Zuiverende micellen: microscopische structuren die zich combineren met zowel vetten als water, vangen effectief alle soorten vuil en onzuiverheden van het huidoppervlak op.

-Voordelen en gebruik: Ochtendverfrissing: De perfecte manier om uw huid 's ochtends op te frissen en voor te bereiden op de volgende verzorgingsfasen.

-Avondreiniging: verwijdert effectief make-up en onzuiverheden in de avond en ondersteunt het huidregeneratieproces.

Glans en gladheid: Dankzij de multi-tasking formule krijgt de huid haar glans, zuiverheid, satijnzachtheid en gladheid terug.

Micellar Gel is een uitgebreid product dat de huid niet alleen reinigt ale ook voedt, waardoor deze er gezond uitziet en een fris gevoel krijgt.

HOE TE GEBRUIKEN

Verdeel de gel op een vochtig gezicht, masseer zachtjes en spoel vervolgens af met lauw water. Als het product in uw ogen terechtkomt, spoel ze dan grondig uit met water. Bij zware make-up is de gel de eerste fase van de reiniging.

SAMENSTELLING

De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114551

Specifieke referenties

ean13
5902169044831

Bielenda Zielona Thee...

€ 5,00
group_work Toestemming voor cookies