Bielenda Comfort Exfoliërende sokken exfoliërende voetbehandeling 2 stuks

€ 3,50
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
4
Dostępny

De exfoliërende voetbehandeling is een eenvoudige manier om gladde en zachte voeten te krijgen voeten zonder zware slijtage, met behulp van mechanische peeling , schuurmiddelen of freesmachines in schoonheidssalons. Niet effectief methode verwijdert dode, verdikte en vereelte epidermis op de voeten en hakken.
Het pakket bevat:
– 2 stuks foliesokken – universele maat
– 2 sachets met actieve vloeistof

Actie

De behandeling is gebaseerd op een unieke combinatie effectieve en veilige actieve ingrediënten, die als exfoliërend en verzorgend complex, helpt bij het verwijderen van een problematische huid opperhuid en vernieuwen. Effectieve combinatie van maximaal 3 soorten zuren (glycolzuur, melkzuur en salicylzuur) en 5 % ureum biedt effectieve zorg voor gebieden die vatbaar zijn voor keratose en verharding. De behandeling ondersteunt actief de natuurlijke exfoliatieprocessen voetepidermis, vernieuwt en regenereert deze diep, verbetert het uiterlijk van voeten en hun troost. Extra inhoud van verzorgende en verzachtende ingrediënten hydrateert en helpt de huid van de voeten weer in balans te komen.

Effect

Eén behandeling is voldoende om zichtbaar te regenereren en voeten vernieuwen. Na 7-10 dagen na de behandeling worden de voeten perfect glad, zacht en netjes*.
*Het effect is afhankelijk van de conditie van de voethuid en de mate van eelt. Het effect van de behandeling kan enkele weken aanhouden.

Gebruik

1. Trek de in de set meegeleverde foliesokken aan op gewassen en gedroogde voeten.
2. Giet de inhoud van de sachets in elke sok: 1 sachet per 1 sok.
3. Doe voorzichtig dikke sokken op de foliesokken.
4. Laat het geheel 60-90 minuten op de voeten staan - afhankelijk van de conditie van de voeten.
5. Verwijder voorzichtig de dikke sokken en vervolgens de foliesokken. Gooi de foliesokken weg. Was de rest van de vloeistof van je voeten met warm water.

LET OP - Houd tijdens de procedure uw voeten in een zodanige positie dat de vloeistof niet naar buiten komt.
Het proces van afschilfering van de opperhuid zou na 3-7 dagen daarna moeten beginnen procedure, en de lengte hangt af van de conditie van de huid vóór de procedure. Het exfoliatieproces kan worden versneld door de voeten in de nabehandelingsperiode te laten weken peeling gedurende ca. 20 minuten. in warm water (een tot meerdere keren - im vaker, hoe sneller het loslaat).
Gebruik tijdens de behandeling geen extra exfoliërende of schurende middelen.

04029
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902169020156

Bielenda Comfort...

€ 3,50
group_work Toestemming voor cookies