Bioderma Hydrabio Lait Gezichtsmake-up verwijderingsmelk 250 ml

€ 16,90
Inclusief belasting

Speciaal aanbevolen voor de vochtarme en gevoelige huid, de huid na blootstelling aan de zon en na droogbehandelingen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Bioderma Hydrabio Lait Gezichtsmake-up verwijderingsmelk 250 ml

Hydraterende make-upverwijderingsmelk, ontwikkeld voor de huid die gevoelig is voor uitdroging. Uitdroging van de huid kan leiden tot een trekkerig gevoel, een branderig gevoel en rimpels, evenals verlies van elasticiteit en dofheid van de huid. Hydrabio-melk verwijdert make-up van het gezicht en de ogen, terwijl het de huid intensief hydrateert en kalmeert. Het werkt dankzij het AQUAGENIUM™-patent, dat het natuurlijke hydraterende vermogen van de huid activeert. Dit patent stimuleert de aanmaak van aquaporines, d.w.z. membraaneiwitten die verantwoordelijk zijn voor het transport en vasthouden van water in de huid. Het product hoeft niet te worden afgespoeld en wordt door de lichte geur goed verdragen.

HOE TE GEBRUIKEN

Gebruik een in melk gedrenkt wattenschijfje om de huid te reinigen en/of make-up rond de ogen en het gezicht te verwijderen.

SAMENSTELLING

Aqua / Water /Eau, Glycerine, Cetearyl Isononanoaat, Paraffinum Liquidum/Minerale olie, Acrylaten/C10-30 Alkyl Acrylaat Crosspolymeer, Ethylhexylglycerine, Hydroxyethyl Acrylaat/natrium Acryloyldimethyl Tauraat Copolymeer, Dinatrium EDTA, Squalaan, Xylitol, Natriumhydroxide, Niacinamide, Hexyldecanol , Polysorbaat 60, Sorbitan Isostearaat, Fructooligosacchariden, Mannitol, Capryl/Caprinezuur Triglyceride, Rhamnose, Laminaria Ochroleuca Extract, Pyrus Malus ( Apple ) Zaad Extract, Brassica Campestris (Raapzaad) Sterolen, Tocoferol, Fenoxyethanol, Geur (Parfum). [BI535]. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114769
a lot

Specifieke referenties

ean13
3401399694295

Bioderma Hydrabio Lait...

€ 16,90
group_work Toestemming voor cookies