Claresa Top No Wipe hybride nageltop Glitter Blue 5 gr

€ 4,30
Inclusief belasting

top met blauwe deeltjes die schitteren in ander licht

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Claresa Top No Wipe hybride nageltop Glitter Blue 5 gr

Een hybride top met blauw glitterstof is een snelle manier om prachtige nail art te creëren. De middeldikke consistentie met blauwe deeltjes maakt het effect uitzonderlijk indrukwekkend en verandert afhankelijk van de verlichting.

Belangrijkste kenmerken:

-Glittertop met blauwe deeltjes die glinsteren in ander licht.

-Een perfecte manier om je nagels effectief te versieren.

-Kan op elke hybride nagellak worden gebruikt, waardoor een kleurrijke glans aan de nagels wordt toegevoegd.

- Geschikt voor zowel elegante avonden als dagelijkse styling.

Breng Top coat No Wipe aan op de laatste laag hybride lak en laat deze uitharden in een UV/ LED lamp. De belangrijkste taak is om de duurzaamheid manicure te verlengen. Dankzij dit wordt uw styling bestand tegen externe schade, waardoor u lang kunt genieten van een prachtige manicure. Het is vermeldenswaard dat top no wipe geen extra spoeling met Cleaner vereist, wat het proces nog handiger en sneller maakt.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een dunne laag van de geselecteerde kleur aan en hard uit gedurende 2-3 minuten. in een UV-lamp/30 sec. in een LED-lamp. Nadat de eerste laag is uitgehard, moet de bewerking worden herhaald. Breng ten slotte één laag topcoat aan. Uitharden gedurende 2-3 minuten. in een UV-lamp/30 sec. in een LED-lamp.

SAMENSTELLING

Acrylaten Copolymeer, HEMA, Ditrimethylolpropaan Tetraacrylaat, Pentaerythrityl Tetramercaptopropionaat, Trimethylbenzoyl Difenylfosfine Oxide, Dimethicone, Mica +/- CI 77891, CI 77510, CI 77742. De volledige, actuele INCI samenstelling staat altijd op de verpakking.

113591
a lot

Specifieke referenties

ean13
5907731978538

Claresa Top No Wipe hybride...

€ 4,30
group_work Toestemming voor cookies