Stars from the Stars Flexi Base Hybride basis /07/ 5 g

€ 5,70
Inclusief belasting

Perfect voor gebruik in zowel dagelijkse make-up als professionele nagelstyling

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Stars from the Stars Flexi Base Hybride basis /07/ 5 g

Flexi Base is een innovatieve rubberen basis, flexibel en gemakkelijk aan te brengen, ontworpen voor een perfecte uitlijning en bovenstructuur van de natuurlijke nagelplaat. Dankzij de zelfnivellerende eigenschappen is het mogelijk om de nagel tot 5 mm uit te schuiven. De formule met gemiddelde dichtheid garandeert een nauwkeurige applicatie zonder te morsen op de nagelriemen, en stelt u tegelijkertijd in staat de perfecte vorm van de nagel te modelleren. Flexi Base beschermt en versterkt oneffen, dunne en broze nagelplaten perfect. Deze rubberen basis kan fungeren als een 2-in-1-product, zowel als basis voor hybride vernis, waarbij de nadruk wordt gelegd op kleurrijke pigmenten, als als een op zichzelf staand product, dat natuurlijke nageleffecten geeft. Het enige wat je hoeft te doen is het te beschermen met een laagje topcoat.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de base aan op de voorbereide (matte en ontvette) nagelplaat en hard uit in een UV/ LED lamp gedurende min. 3 minuten. 60 sec.

SAMENSTELLING

Dipentaerythritol Hexaacrylaat, Hydroxypropyl Methacrylaat, HEMA, Isobornyl Acrylaat, Dimethylacrylamide, Acrylzuur, Bis(Methacryloyloxyethyl) Fosfaat +/- CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77742, CI 77516. De volledige, actuele INCI samenstelling staat altijd op de verpakking

115054
a lot

Specifieke referenties

ean13
5904209842971

Stars from the Stars Flexi...

€ 5,70
group_work Toestemming voor cookies