Stars from the Stars Protein Base Hybride Basis 5 g

€ 5,60
Inclusief belasting

Protein Base is niet alleen een basis, ale ook een innovatieve oplossing om de natuurlijke nagel een unieke uitstraling te geven

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Stars from the Stars Protein Base Hybride Basis 5 g

Protein Base is een innovatieve basis, gemaakt voor een perfecte uitlijning, opbouw en verlenging van de nagelplaat tot 5 mm.

Belangrijkste kenmerken:

- Egaliseert en versterkt: Ontworpen om de oneffen, dunne en broze natuurlijke nagelplaat te beschermen, waardoor deze extra stevig wordt.

-Gemiddelde dichtheid: de consistentie van gemiddelde dichtheid maakt het gemakkelijk aan te brengen, verspreidt zich niet over de nagelriemen en zorgt tegelijkertijd, dankzij de uitstekende zelfnivellerende eigenschappen, ervoor dat u de perfecte nagelvorm kunt bereiken.

Protein Base is niet alleen een basis, ale ook een innovatieve oplossing om de natuurlijke nagel een unieke uitstraling te geven.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de base aan op de voorbereide (matte en ontvette) nagelplaat en hard uit in een UV/ LED lamp gedurende min. 3 minuten. 60 sec.

SAMENSTELLING

Dipentaerythritol Hexaacrylaat, Hydroxypropyl Methacrylaat, HEMA, Isobornyl Acrylaat, Dimethylacrylamide, Acrylzuur, Bis(Methacryloyloxyethyl) Fosfaat, Oplosbare keratine +/- CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77742, CI 77510. De volledige, huidige INCI-samenstelling kan staat altijd op de verpakking

115056
a lot

Specifieke referenties

ean13
5904209845019

Stars from the Stars...

€ 5,60
group_work Toestemming voor cookies