Stars from the Stars Hybrid Base 5 g

€ 5,51
Inclusief belasting

Hybride basis met buitengewone ultra eigenschappen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

Stars from the Stars Hybrid Base 5 g

Hybride basis met buitengewone ultra eigenschappen. Het wordt gekenmerkt door een delicate opbouw van de nagelplaat dankzij het hoge gehalte aan polymeren, wat een langdurige hybride styling garandeert. De belangrijkste kenmerken van deze database zijn:

-Ultra Hardening Formula: Dankzij de unieke formule is de basis ultrahardend, wat hybride styling extreem duurzaam maakt.

-Zachte opbouw: De basis maakt een zachte opbouw van de nagelplaat mogelijk, wat vooral gunstig is voor stijlen die een verlenging van maximaal 7 mm vereisen.

-Dikke consistentie: De dikke consistentie van de basis vergemakkelijkt een nauwkeurige toepassing en zorgt voor stabiliteit en comfort tijdens het stylingproces.

-Nagelplaatverlenging: Dankzij de mogelijkheid om de nagelplaat te verlengen, kunt u met de basis effectieve en langdurige stylingeffecten bereiken.

-Uitstekende hechting: De basis garandeert een uitstekende hechting, wat cruciaal is voor de duurzaamheid en weerstand van de styling tegen mechanische schade.

HYBRID BASE is een product gewijd aan professionele nagelstyling en voldoet aan de verwachtingen van klanten die op zoek zijn naar langdurige en effectieve hybride effecten.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de base aan op de voorbereide (matte en ontvette) nagelplaat en hard uit in een UV/ LED lamp gedurende min. 3 minuten. 60 sec.

VEILIGHEIDSWAARSCHUWINGEN

Kan een allergische reactie veroorzaken. Vermijd contact met de huid. Lees de gebruiksaanwijzing aandachtig.

SAMENSTELLING

Di-HEMA Trimethylhexyl Dicarbamate, Hydroxypropyl Methacrylate, HEMA, Isobornyl Methacrylate, Hydroxycyclohexyl Phenyl Ketone, CI 60725. De volledige, actuele INCI samenstelling staat altijd op de verpakking

115059
a lot

Specifieke referenties

ean13
5904209842872

Stars from the Stars Hybrid...

€ 5,51
group_work Toestemming voor cookies