Stars from the Stars Flexi Base Hybride basis /01/ 5 g

€ 5,70
Inclusief belasting

De basis egaliseert oneffenheden perfect, bouwt dunne nagelplaten en broze plekken op

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Stars from the Stars Flexi Base Hybride basis /01/ 5 g

Flexi Base is een innovatieve rubberen hybride basis, ontworpen voor het perfect egaliseren, opbouwen en verlengen van de nagelplaat tot 5 mm. Dit zijn de belangrijkste kenmerken van dit product:

-Elastische formule met rubber: de formule op basis van rubber maakt de basis extreem flexibel, wat natuurlijke bewegingen van de nagel en verlenging van de plaat mogelijk maakt.

- Egaliseren en opbouwen: de basis egaliseert oneffenheden perfect, bouwt de dunne nagelplaat en broze plekken op en creëert zo de basis voor een duurzame hybride styling.

-Middelgrote consistentie: De middeldikke consistentie vergemakkelijkt een nauwkeurige applicatie en verspreidt zich tegelijkertijd niet over de nagelriemen, waardoor bijwerken niet meer nodig is.

-Zelfnivellerend: dankzij de uitstekende zelfnivellerende eigenschappen kunt u met de basis de perfecte vorm van de nagel verkrijgen, wat belangrijk is voor de esthetiek van de styling.

-2 in 1 product: Flexi Base kan zowel als basis fungeren, waarbij de kleur van hybride nagellakken wordt benadrukt, als als gekleurde nagellak, waardoor natuurlijke effecten ontstaan die alleen met een toplaag beschermd hoeven te worden.

Flexi Base is de perfecte oplossing voor mensen die op zoek zijn naar een flexibele en veelzijdige hybride basis, die verschillende uitdagingen bij het stylen van nagels aankan.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de base aan op de voorbereide (matte en ontvette) nagelplaat en hard uit in een UV/ LED lamp gedurende min. 3 minuten. 60 sec.

VEILIGHEIDSWAARSCHUWINGEN

Kan een allergische reactie veroorzaken. Vermijd contact met de huid. Lees de gebruiksaanwijzing aandachtig.

SAMENSTELLING

De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115060
a lot

Specifieke referenties

ean13
5904209842780

Stars from the Stars Flexi...

€ 5,70
group_work Toestemming voor cookies