Stars from the Stars Rocket Science Rubber Base Hybride basis /011/ 5 g

€ 5,70
Inclusief belasting

Een revolutionaire basis die niet alleen kleur geeft, ale ook delicate en broze nagels versterkt

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Stars from the Stars Rocket Science Rubber Base Hybride basis /011/ 5 g

ROCKET SCIENCE RUBBER BASE is een revolutionaire basis die niet alleen kleur geeft, ale ook delicate en broze nagels versterkt. Deze space-age-technologie combineert de functies van basis en kleur, dankzij rubberen bindingen die de nagelplaat verstijven en tegelijkertijd de flexibiliteit behouden.

Waarom het speciaal is:

- Egaliseert de kleur en oneffenheden van de plaat: bedekt de nagels perfect en elimineert eventuele oneffenheden en tekortkomingen van de plaat.

-Verstevigt zwakke nagels: Verrijkt met rubberen bindingen, geeft de basis kracht en stijfheid aan zwakke, zachte nagels, terwijl hun flexibiliteit behouden blijft.

- Bovenbouw en verlenging tot 10 mm: Hiermee kunt u nagels tot 10 mm bovenbouwen en verlengen, waardoor duurzame en resistente stijlen ontstaan.

-Verbetert de kleur van pastel- en neonkleuren: benadrukt perfect de intensiteit van pastel- en neonkleuren, waardoor ze een unieke glans krijgen.

-Zelfnivellerend: Het is gemakkelijk aan te brengen en dankzij de zelfnivellerende eigenschappen kunt u zonder moeite een gelijkmatig effect bereiken.

ROCKET SCIENCE RUBBER BASE is verkrijgbaar in 10 pastelkleuren, waarmee u de perfecte tint kunt kiezen voor French manicure , babyboomer of styling met het effect van een natuurlijke, goed verzorgde nagelplaat. Dankzij deze innovatieve basis worden je nagels sterk, flexibel en prachtig geaccentueerd met een intense kleur!

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de base aan op de voorbereide (matte en ontvette) nagelplaat en hard uit in een UV/ LED lamp gedurende min. 3 minuten. 60 sec. Het heeft een dispersielaag.

SAMENSTELLING

Dipentaerythritol Hexaacrylaat, Hydroxypropyl Methacrylaat, HEMA, Isobornyl Acrylaat, Dimethylacrylamide, Acrylzuur, Bis(Methacryloyloxyethyl) Fosfaat +/- CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77742, CI 77510. De volledige, actuele INCI samenstelling staat altijd op de verpakking

115080
a lot

Specifieke referenties

ean13
5905805280105

Stars from the Stars Rocket...

€ 5,70
group_work Toestemming voor cookies