Mokosh hydraterende bodylotion Sandelhout met amber 200 ml

€ 17,61
Inclusief belasting

Lichte, maar toch voedende en hydraterende lotion

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Niet op voorraad

Mokosh hydraterende bodylotion Sandelhout met amber 200 ml

Een lichte, maar toch voedende en hydraterende lotion met een intrigerende geur van sandelhout en amber. De squalaan die erin zit, verkregen uit olijfolie, omhult samen met baobab- en jojoba-olie de huid en voorkomt vochtverlies, zonder een vettig laagje achter te laten. Amber- en sandelhoutextracten regenereren en beschermen, het zijn natuurlijke conditioners die de huid zacht en glad maken. Propaandiol, d.w.z. glycol van plantaardige oorsprong, gaat vochtverlies tegen en ondersteunt de werking van andere actieve ingrediënten, en wit sandelhout heeft een verzachtende en rustgevende werking. Helpt de huid te regenereren die is blootgesteld aan de nadelige effecten van luchtverontreiniging.

HOE TE GEBRUIKEN

Masseer een kleine hoeveelheid lotion met ronddraaiende bewegingen in het lichaam. Gebruik 1-2 keer per dag of vaker indien nodig.

SAMENSTELLING

Aqua , Coco-Caprylate/Caprate, Squalane, Propanediol, Polyglyceryl-3 Distearate, Betaine, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Trehalose, Adansonia Digitata (Baobab) Seed Oil, Santalum Album Wood Extract, Amber Extract, Tocopherol, Helianthus Annus Seed Olie, cetearylalcohol, glycerylstearaatcitraat, glycerylstearaat, glycerine, cellulose, xanthaangom, tetranatriumglutamaatdiacetaat, citroenzuur, benzylalcohol, dehydroazijnzuur, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, parfum, alfa-isomethylionon, kaneelaldehyde, citronellol, eugenol , Geraniol, Limonene, Linalool De huidige samenstelling staat op de productverpakking

109445

Specifieke referenties

ean13
5902729034876

Mokosh hydraterende...

€ 17,61
group_work Toestemming voor cookies