Bourjois Always Fabulous Bronzing Powder Face Bronzer /001/ Medium 9 g

€ 11,40
Inclusief belasting

Met Bronzer kunt u het hele jaar door het effect van een delicate bruine kleur bereiken

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Laatste items in voorraad

Bourjois Always Fabulous Bronzing Powder Bronzer voor gezicht /001/ Medium 9 g

Met Bronzer kunt u het hele jaar door het effect van een delicate bruine kleur bereiken. De lichte formule en de ultrafijne consistentie zorgen ervoor dat het gemakkelijk aan te brengen is en lang op de huid blijft zitten. Deze bronzer kan worden gebruikt om de jukbeenderen te accentueren of het hele gezicht zachtjes te verlichten voor een natuurlijk stralend effect. Always Fabulous is verkrijgbaar in twee universele kleurenreeksen die passen bij verschillende huidtypes. Dankzij dit kan iedereen de juiste tint vinden die de natuurlijke schoonheid van de huid benadrukt.

HOE TE GEBRUIKEN

Door het product direct naast de haarlijn aan te brengen, over de gehele lengte van het voorhoofd, laat u het voorhoofd smaller lijken. Een beetje bronzer, aangebracht op de zijkanten van het voorhoofd, geeft het gezicht expressiviteit, accentueert de gelaatstrekken en maakt het voorhoofd kleiner. De cosmetica die onder de jukbeenderen wordt aangebracht, zal deze optisch accentueren, het gezicht slanker maken en het gezicht een meer sublieme uitdrukking geven.

SAMENSTELLING

Talk, synthetisch fluorflogopiet, mica, Magnesium , octyldodecylstearoylstearaat, diisostearylmalaat, gehydrogeneerd polyisobuteen, fenoxyethanol, caprylylglycol, benzylalcohol, silica, hexyleenglycol, dehydroazijnzuur, Aqua / water / eau, aluminiumoxide, magnesiumoxide, maltodextrine, tin Oxide, [kan bevatten/peut Contenir/+/-: ijzeroxiden (Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499), titaniumdioxide (Ci 77891), Violet (Ci 77742), karmijn (Ci 75470)]. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

113094
just a few left

Specifieke referenties

ean13
3616301175766

Bourjois Always Fabulous...

€ 11,40
group_work Toestemming voor cookies