Ziaja Quince zonneschijn douchegel 500 ml

€ 3,40
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
4
Niet op voorraad

familie :'Nunito Sans', schreefloos;font-size:14px;background-color:#ffffff;">

Product beschrijving

ziaja #ziaja" target="_blank" style="margin:0px;padding:0px;border:0px;color:#000000;" rel="noreferrer noopener">Ziaja Słoneczna Quince douchegel is een veganistische cosmetica met aromatisch fruit geur 95% van de ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong, waardoor het niet alleen zacht is voor de huid, maar ook voor het milieu.

Delicate wasingrediënten in de gel ondersteunen de bescherming van het microbioom van de huid, wat de hydratatie en elasticiteit beïnvloedt. Soortgelijke eigenschappen worden ook getoond door inuline, dat de huid bovendien een aangenaam gladmakend gevoel geeft.

Dankzij deze eigenschappen reinigt de Red Currant douchegel niet alleen de huid, maar verzorgt deze ook tijdens het wassen. Bovendien is het gemakkelijk af te spoelen en laat het een aangename fruitige geur achter op het lichaam.

Sollicitatie

Dagelijkse lichaamshygiëne onder de douche.

Gebruik

Breng de gel aan op een natte huid, spoel af na het wassen.

Ingrediënten (INCI)

Aqua ( Water ), cocamidopropylbetaïne, dinatriumlaurethsulfosuccinaat, decylglucoside, PEG-120 methylglucosedioleaat, laureth-2, inuline ( inuline ), fructose, C12-13-alkyllactaat, natriumbenzoaat, parfum (geur), alfa-isomethyl Ionone, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, Eugenol, Coumarine, Citroenzuur.

Extra informatie

  • Veganistische cosmetica.
  • 95% stoffen van natuurlijke oorsprong.
68181

Specifieke referenties

ean13
5901887049463

Ziaja Quince zonneschijn...

€ 3,40
group_work Toestemming voor cookies