ONLYBIO Lovely Mommy Bust lifting serum 125 ml

€ 8,30
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
5

family :Montserrat, sans-serif;background-color:#ffffff;"> Zorgen voor geweldige moeders

Denkend aan vrouwen die wachten op de geboorte van hun kleintje, maar ook aan degenen die ze al in hun armen kunnen houden, hebben we een gespecialiseerd Lovely Mommy buste-lifting serum gemaakt. Dit is een professionele behandeling van Onlybio , ontworpen voor de tere huid van de buste en decolleté en geeft een langdurig gevoel van comfort.

Het serum is bedoeld voor vrouwen na de 3e maand van de zwangerschap, na de bevalling en voor vrouwen die borstvoeding geven.

Ontdek de geheimen van het Lovely Mommy bust lifting serum!

Plantaardige squalaan - voedt de huid perfect, hydrateert deze diep en ondersteunt herstelprocessen.

Afrikaans kigelia-extract en vijgenolie - voorkomen het verlies van elasticiteit en beïnvloeden de snellere regeneratie van de huid die tijdens de zwangerschap en na de geboorte van een kind is blootgesteld aan uitrekken. Dankzij deze ingrediënten voel je je comfortabeler.

Bergarnica - is verantwoordelijk voor het verbeteren van de conditie van de huid, vooral na de bevalling. Het versterkt het en herstelt de stevigheid. Het helpt ook bij het verminderen van het gevoel van spanning en kalmeert tepelirritatie veroorzaakt door borstvoeding.

We hebben het beste voor moeders aan ons serum toegevoegd. Maar liefst 99% van de ingrediënten van natuurlijke oorsprong verzorgen hun tere en veeleisende huid. Ze zijn allemaal van hoge kwaliteit en daarom ontving de cosmetica het Cosmos Natural certificaat, toegekend door Ecocert Greenlife aan cosmetica die vertrouwen verdient. Het product is volledig vegan en dierproefvrij , wat wordt bevestigd door de wereldwijde Vegan Society-organisatie. Het serum wordt ook aanbevolen door de Polish Dermatological Society.

Hoe te gebruiken: Aanbrengen op de huid van de buste en decolleté, minstens twee keer per dag of indien nodig, waarbij wratten worden vermeden. Masseer het serum in cirkelvormige, opwaartse bewegingen. Was je tepels voordat je borstvoeding geeft.

Ingrediënten :  Aqua, Coco-Caprylate/Caprate, Caprylic/Ca-pric Triglyceride, Propaandiol, Glycerine, Butyrospermum Parkii (Shea) Boter, Cetearyl Alcohol, Kalium Cetyl Fosfaat, Glyceryl Stearaat, Squalaan, Kigelia Africana Fruit Extract, Arnica Montana Bloem Extract, Ficus Carica Zaadolie, extract van Quillaja Saponaria-schors, tocoferol, microkristallijne cellulose, Helianthus Annuus (zonnebloem) zaadolie, xanthaangom, citroenzuur, benzylalcohol, benzoëzuur, dehydroazijnzuur, kaliumsorbaat, natriumbenzoaat, parfum, citronellol, hexylkaneel, limoneen , Linalool, Geraniol.

103423
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902811789035

ONLYBIO Lovely Mommy Bust...

€ 8,30
group_work Toestemming voor cookies