Mydlarnia Cztery Szpaki super light Lichaamsolie Neroli + Mandarijn 100 ml

€ 10,81
Inclusief belasting

Mandarijn+Neroli-olie is een cosmetisch product dat volledig is samengesteld uit hoogwaardige oliën.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Niet op voorraad

BESCHRIJVING
< strong > Waarom hebben we onze lichaamsolie "superlicht" genoemd? Omdat de belangrijkste kenmerken van deze natuurlijke cosmetica zonder bewaarmiddelen zijn: gemak van aanbrengen en onmiddellijke absorptie. Hoogstwaarschijnlijk heeft u nog nooit een product behandeld voor de hele lichaam dat een moment na het aanbrengen geen spoor achterlaat op de huid. En als het alleen een verbazingwekkende, complexe en moeilijk te beschrijven geur achterlaat. Wat voor soort? Sinaasappel-mandarijn, verfrissend, intens. Delicaat bloemig met kruidigere tonen in de achtergrond  

ACTIE:

Wij beschouwen het als onze plicht u te informeren dat Mandarijn+Neroli-olie een cosmetisch product is dat volledig is samengesteld uit hoogwaardige oliën. Geen kunstmatige bescheidenheid - hij doet gewoon wonderen met de huid. Het is ook een zeer efficiënte cosmetica, dus je zult er waarschijnlijk vele maanden plezier van hebben. Mandarijn+Neroli-olie is alleen gemaakt van plantaardige oliën en natuurlijke etherische oliën van de hoogste kwaliteit, omdat we altijd hebben geprobeerd te handelen volgens het principe: minder is meer.

Het product bevat onder andere kokosolie, waardoor we onmiddellijke opname en zoete amandelolie met een karakteristiek, zoet aroma konden ontwikkelen. Het voedt de huid diep, kalmeert irritaties en verwijdert dode cellen. Het is ook een natuurlijke bron van minerale zouten, eiwitten, magnesium, vitamines uit de groepen: A, E, D en B. De structuur van jojoba-olie lijkt op zijn beurt sterk op de natuurlijke talg die door de menselijke huid wordt afgescheiden, waardoor het werkt er zo goed mogelijk aan. Het is ook de moeite waard om aandacht te besteden aan buriti-olie - verkregen uit de pulp van de Mauritia vinifera-palmvrucht. In Zuid-Amerika staat het bekend als een effectief middel tegen huidproblemen. Goed voor een beschadigde, droge en rode huid. Het zal zeer effectief de rijpe huid verzorgen, de elasticiteit verbeteren en de structuur versterken. Het heeft antioxiderende, ontstekingsremmende, anti-aging, hydraterende en versterkende eigenschappen. Eindelijk is het tijd voor de daders van de aromatische verwarring - etherische sinaasappelolie is, afgezien van zijn frisse citrusgeur, rijk aan antibacteriële en antiseptische stoffen. Het heeft krampstillende, kalmerende en anti-cellulitis eigenschappen. Het staat ook bekend als een effectief natuurlijk afrodyzjak . Neroli-olie verkregen uit de zgn. bittere sinaasappel onderscheidt zich door zijn originele aroma met een lichte bitterheid, dat een perfect contrast vormt met de klassieke, zoetzure geur van citrus. Bovendien heeft het antiseptische en antibacteriële eigenschappen, verbetert het de bloedcirculatie.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid Neroli+Tangerine-olie aan op je handpalm en masseer het in de huid. Naar onze mening verschijnen de beste effecten en het grootste plezier wanneer de cosmetica direct na een warm bad op een vochtige huid wordt aangebracht.

SAMENSTELLING

Gefractioneerde Kokosolie, Zoete Amandelolie, Jojoba-olie, Sinaasappel Essentiële Olie, Buriti Olie, Mandarijn Essentiële Olie, Neroli Essentiële Olie.

103662

Specifieke referenties

ean13
5903641983334

Mydlarnia Cztery Szpaki...

€ 10,81
group_work Toestemming voor cookies