Mydlarnia Cztery Szpaki Natuurlijke Brandnetelzeep met Essentiële Oliën van Naaldbomen 110 g

€ 6,00
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

BESCHRIJVING
De hoofdpersoon van deze soap in een grote Hollywood-productie zou de rol spelen van een typische schurk, die helemaal op het einde zijn totaal andere gezicht laat zien, een oude vrouw uit de brand redt, een klein katje adopteert, appeltaarten bakt voor buren en over het algemeen houdt iedereen van hem. Zo'n happy end. Deze held, of beter gezegd de heldin, is... brandnetel. Een lastig onkruid en een pijnlijke jeugdherinnering waar je maar beter vanaf blijft. Iedereen heeft wel ergens over zijn heilzame eigenschappen gehoord, maar pas sinds kort kan het zich koesteren in de welverdiende gloed van glorie en op de juiste manier! En in spreeuwzeep verschijnt hij in heel goed gezelschap.

ACTIE:

Dat is wat er gebeurde bij het maken van deze kubus. We zullen u de details besparen, want waarom terugkeren naar deze meanders, als de bestemming telt, wat gelukkig mega prettig bleek te zijn en we er langer in zullen zitten.

Door vele pogingen en nog meer fouten hebben we iets bedacht dat we echt leuk vinden en waarvan we denken dat je het zult delen. Onze klassieke spreeuwzeepbasis heeft gemalen (en eerder gedroogde) brandnetel, die zowel visueel als inhoudelijk verantwoordelijk is. De groene, unieke kleur van de kubus is te danken aan Urtica Dioica (alles klinkt wijs in het Latijn, is het je opgevallen?). Naast het geven van kleur, maken licht waarneembare deeltjes van de plant de huid zachtjes glad en masseren ze, waardoor zeep soft (of zelfs zacht zacht) alternatief kan zijn voor peeling. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft brandnetel een verzachtende, reinigende en verstevigende werking, en voedt het de huid en het haar. Geen wonder dat onze grootmoeders er dol op waren en het waardeerden om zijn heilzame eigenschappen.

Het sappige, donkergroene van de enkel doet denken aan een bos. En als je eraan ruikt, weet je bijna zeker dat je in dit bos bent. Essentiële oliën: ceder, den, spar en jeneverbes maken van uw badkamer een beetje een bos en verspreiden de geur van bomen, naalden en hars. Het is gemakkelijk te vergeten.

HOE TE GEBRUIKEN

Plaats de staaf onder de waterstroom, zeep meerdere keren in uw handen om schuim te verkrijgen en reinig de huid van het hele lichaam ermee.

SAMENSTELLING

Verzeept: kokosolie, olijfolie, sheaboter, ricinusolie, gemalen brandnetel, jeneverbes etherische olie, sparren etherische olie, dennen etherische olie, ceder etherische olie

103670
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5903641983785

Mydlarnia Cztery Szpaki...

€ 6,00
group_work Toestemming voor cookies