Mydlarnia Cztery Szpaki natuurlijke lavazeep met vulkanische as 110 g

€ 6,00
Inclusief belasting

Lava - zijn kenmerk is ongetwijfeld zijn originele structuur. Onder onze zepen vind je repen die aangenaam glad en glad zijn, met een delicate glans, evenals typische peeling, met een heterogene formule

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

BESCHRIJVING
< strong > Lava is een kubus die ons al heel lang "volgt". We wisten al heel lang dat we zeep wilden maken met toevoeging van vulkanische as, maar op de een of andere manier kwamen we er niet uit met het perfecte concept. en zelfs boven de naam, onderweg de vreemdste ideeën aanraken ;) Nu is het eindelijk klaar en de kubus is precies zoals we het ons hadden voorgesteld en verzorgt eindelijk de huid met onze favoriete samenstelling van oliën verrijkt met vulkanische as. Dit stof, hoewel onopvallend, speelt een zeer belangrijke rol in de reep, waardoor Lava-zeep uniek is qua structuur en de eerste dergelijke zeep in ons aanbod.

ACTIE:

Over het unieke karakter van Lava gesproken - het kenmerk is ongetwijfeld de eerder genoemde originele structuur. Onder onze zepen vind je repen die aangenaam glad en glibberig zijn, met een delicate glans, maar ook typische peeling, met een heterogene formule. Lava is iets anders. Iets daar tussenin - de reep voelt niet perfect glad of exfoliërend aan op de huid. Een goede term voor deze structuur zou waarschijnlijk het woord "mat" of misschien "poederachtig" zijn? Misschien bedenk je nog iets beters als je het gebruikt :) Hoe dan ook - dankzij deze formule is het gebruik van lava buitengewoon aangenaam - we hebben het gevoel dat het de huid nog beter reinigt en heel zacht masseert.

De vulkanische as in onze zeep is extreem rijk aan mineralen - het bevat silicium, kalium, calcium, ijzer en mangaan, evenals magnesium en zwavel met een mengsel van chloor en natrium. Het wordt gevormd uit de as die wordt uitgestoten tijdens de uitbarsting van de vulkaan en kristallen in de stromende lava. Het gebruik van cosmetica met de toevoeging ervan wordt vooral aanbevolen voor mensen met een vermoeide, doffe, maar ook vette huid die vatbaar is voor onzuiverheden. Door zijn reinigende en regenererende eigenschappen zal vulkanisch stof van onschatbare waarde zijn bij de verzorging van acne en een gecombineerde huid met vergrote poriën. Producten met vulkanische as helpen ook om overmatige talgafscheiding te verminderen, waardoor de glans van de huid wordt beperkt. Interessant is dat lavazeep ook actieve kool bevat, die vergelijkbare eigenschappen heeft en de werking van de zeep ondersteunt bij de verzorging van een problematische huid.

HOE TE GEBRUIKEN

Plaats de staaf onder de waterstroom, zeep meerdere keren in uw handen om schuim te verkrijgen en reinig de huid van het hele lichaam ermee.

SAMENSTELLING

Verzeept: Kokosolie, Sheaboter, Olijfolie, Ricinusolie, Eucalyptus Essentiële Olie, Citroengras Essentiële Olie, CI 77891 (Kleurstof) , Ceder Essentiële Olie, Actieve Koolstof, Vulkanische As

103673

Specifieke referenties

ean13
5903641980579

Mydlarnia Cztery Szpaki...

€ 6,00
group_work Toestemming voor cookies