Mydlarnia Cztery Szpaki Aardbei en Verbena Suiker Peeling 250 ml

€ 13,70
Inclusief belasting

Strawberry and Verbena Peeling is naar onze mening de perfecte cosmetica voor

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

BESCHRIJVING
strong Deze aardbei sorbet achtige cosmetica is een toetje voor de huid met een heerlijke zoetzure geur. De combinatie van suikerkristallen, aardbeipitten en fijngemalen walnotenschillen exfolieert perfect - exfolieert dode opperhuid, maakt glad en verstevigt de huid Peeling is gebaseerd op een verzachtende samenstelling met karitéboter, oliën: zoete amandel, zonnebloem, jojoba, aardbei, argan en candelillawas.

ACTIE:

Naar onze mening is Strawberry and Verbena Scrub de perfecte cosmetica voor lente en zomer. Voornamelijk vanwege de geur - licht zuur - dankzij verfrissende verbena, maar ook zoet, dankzij de toevoeging van gemalen aardbeipitten, aardbeienolie en vanilleolie. Deze samenstelling zorgt ervoor dat een man, na het openen van de pot, een tijdje met zichzelf moet vechten, met name met het verlangen om de verleidelijke inhoud op te eten (vooral omdat de kleur van de peeling goed past bij deze geur). De peelingmix in de scrub is op basis van suiker, aardbeipitten en fijngemalen walnotendoppen. In termen van masserende kracht, schuren en huidgevoel zouden we het vergelijken met onze andere suikerscrubs, maar de verzachtende basis bevat een grotere hoeveelheid zogenaamde. semi-drogende oliën - het zal dus iets vetter aanvoelen dan bijvoorbeeld Rose en Baobab. Je moet het ook goed afspoelen en de huid grondig masseren - tijdens gebruik kunnen er soms deeltjes aan blijven plakken, maar dat zou geen probleem moeten zijn.

Peeling bereidt de huid bijvoorbeeld perfect voor op het ontharen of op verdere verzorgingsstappen. Er is echter een kans dat u ze na gebruik helemaal niet meer hoeft te gebruiken - dankzij de eerder genoemde halfdrogende oliën, die niet alleen zeer voedend zijn, maar ook een delicate laag op het lichaam achterlaten, die zal vervang waarschijnlijk het gebruik van lotion of body butter na het baden. De perfecte optie voor luie mensen en mensen die altijd weinig tijd hebben :)

Aardbei en Verbena is een scrub waarvan de verschijning in het aanbod van spreeuwen ook invloed heeft op onze andere cosmetica van dit type. Met zijn premiere alle scrubs komen terecht in glazen potten met een grotere inhoud (250 in plaats van 200 ml) . Zo wordt het product automatisch ecologischer en zuiniger - de prijs stijgt op dezelfde manier als het gewicht verhogen en de verpakking vervangen, maar het gaat langer mee, dus het hoeft veel minder vaak te worden besteld, waardoor het aantal verzonden pakketten en gebruikte verpakkingen wordt verminderd.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de peeling aan op je handen met behulp van de meegeleverde spatel (probeer dit zo te doen dat er geen water in de pot komt). Masseer intensief in het lichaam met ronddraaiende bewegingen en spoel daarna af met warm water. De scrub laat een beschermend laagje achter op je huid - na gebruik hoef je geen lotion/body butter meer te gebruiken. Gebruik 1-2 keer per week.

SAMENSTELLING

Suiker, Sheaboter, Zoete Amandelolie, Zonnebloemolie, Aardbeienzaad, Rozenklei, Essentiële Verbena-olie, Glycerine, Walnootschilscrub, Jojoba-olie, Aardbeienolie, Candelillawas, Vitamine E, Essentiële Vanille-olie, Ultramarijnolie, Argan.

103697

Specifieke referenties

ean13
5903641983358

Mydlarnia Cztery Szpaki...

€ 13,70
group_work Toestemming voor cookies