Mydlarnia Cztery Szpaki Eendolie voor kinderverzorging 100 ml

€ 10,60
Inclusief belasting

< strong > Een delicate olie voor verzorging, baden en massage, te gebruiken bij kinderen vanaf de eerste levensdag

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Niet op voorraad

BESCHRIJVING
< strong > Eend is een delicate olie voor verzorging, baden en massage, die kan worden gebruikt bij kinderen vanaf de eerste levensdag. Het bevat oliën: abrikozenpit, tarwekiemen, zonnebloemolie en goudsbloemextract, dankzij waardoor het verzachtend, kalmerend en voedend werkt. Voeg gewoon een paar druppels toe aan het bad of masseer het in op een licht vochtige huid - het maakt het glad en aangenaam om aan te raken en trekt onmiddellijk in.  

ACTIE:

We hebben geen etherische oliën of andere geurstoffen toegevoegd aan Duck, waardoor we erin geslaagd zijn om een zo mild en neutraal mogelijk product te creëren. We hebben besloten dat dit een belangrijk punt is bij de verzorging van een tere huid, zowel bij een kind als bij een volwassene die kampt met bijvoorbeeld allergieën of AZS . Officieel dragen we de Eend op aan de allerkleinsten, maar laat je niet misleiden door de naam - hij kan met succes (en met plezier) worden gebruikt, ongeacht de leeftijd. Het zou vooral mensen moeten aanspreken met een gevoelige, veeleisende huid die gevoelig is voor irritatie, op zoek naar mogelijk de mildste, maar effectieve cosmetica.

Dus als je op zoek bent naar een olie die je veilig kunt gebruiken in de huidverzorging van baby's, dan is Duck een schot in de roos. Het zal perfect zijn in een duet met onze Miś-zeep, die ook bekend staat om zijn zachtheid - het bevat geen geurstoffen, het is alleen gebaseerd op voedende oliën en lanoline die de opperhuid verzacht.

Over de oliën in Duck gesproken, we hebben ons gericht op een eenvoudige en korte, maar bewezen, natuurlijke samenstelling. Het is gebaseerd op zonnebloemolie, die een ontstekingsremmende en antioxiderende werking op de huid heeft, verzacht en regenereert. Het vermindert ook de hoeveelheid vrije radicalen en versterkt de natuurlijke beschermende barrière van de huid. Hierdoor voorkomt het effectief overmatig waterverlies en de negatieve impact van milieuvervuiling. Het is ook een extra natuurlijk filter dat beschermt tegen schadelijke UV-straling. Abrikozenpitolie, die ook een belangrijke rol speelt in Duck, lijkt met zijn structuur op de natuurlijke lipidenlaag van de huid, waardoor deze perfect wordt opgenomen en geen vettig laagje achterlaat. Het heeft een verzachtende en rustgevende werking op allerlei irritaties, verzacht en voedt. Bevat onverzadigde vetzuren - b.v. oliezuur, linolzuur en palmitinezuur is ook een bron van vitamine A, dat een belangrijk effect heeft bij huidverzorging.

We waren ook op zoek naar een verzachtend middel met grote hoeveelheden vitamine E en vielen op tarwekiemolie. Het is een van de rijkste natuurlijke bronnen, waardoor het een echte regeneratieve bom kan worden genoemd. Het bevat ook fytosterolen en fosfolipiden, die de antioxiderende eigenschappen verder versterken. Het heeft een verzachtend en ontstekingsremmend effect op de huid en helpt het optimale niveau van hydratatie te behouden. We hebben ook goudsbloemextract toegevoegd aan Duck, dat antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen heeft en dankzij de aanwezigheid van carotenoïden en triterpenen de wondgenezing versnelt en de regeneratie van de opperhuid stimuleert. Het versterkt de natuurlijke lipidenlaag, helpt de ruwheid van de huid te elimineren en maakt deze zacht en gevoed.

HOE TE GEBRUIKEN

Voeg een paar druppels olie toe aan je bad of masseer in op een licht vochtige huid.

SAMENSTELLING

Zonnebloemolie, abrikozenpitolie, calendulamaceraat, tarwekiemolie.

103699

Specifieke referenties

ean13
5903641983549

Mydlarnia Cztery Szpaki...

€ 10,60
group_work Toestemming voor cookies