Mydlarnia Cztery Szpaki super light Lichaamsolie Pruim + Vanille 100 ml

€ 10,81
Inclusief belasting

Deze olie zal zeker in de smaak vallen bij liefhebbers van warme, zoete aroma's

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3
Laatste items in voorraad

BESCHRIJVING
strong ;">Waarom hebben we onze lichaamsolie "superlicht" genoemd?  

ACTIE:

Liefhebbers van warme, zoete aroma's zullen deze olie zeker waarderen. Het combineert de geur van natuurlijke etherische olie van vanille en een delicaat aroma dat rechtstreeks afkomstig is van pruimenzaadolie en zoete amandelolie. Je voelt er tonen van marsepein, amandel en vanille in. Het is pittig, zoet, maar niet te zwaar en niet te dik. Een keer goed.

De cosmetica kan zowel op het lichaam als op het haar worden gebruikt (als een voedend masker, bij voorkeur op een bevochtigende basis). Mannen kunnen met succes onze superlichte baardolie gebruiken.

We zijn erg trots dat we erin geslaagd zijn om een cosmetica te creëren die volledig is samengesteld uit oliën die algemeen erkend worden als uitzonderlijk (om het woord niet te gebruiken: exclusief). Controleer de samenstelling van dit product en u zult zien dat Four Starlings geen woorden aan de wind werpen!

Kokosolie is de basis van ons product, hierdoor wordt de olie zo snel opgenomen. Zoete amandelolie is op haar beurt een bron van o.a.: minerale zouten, eiwitten, magnesium, vitamines uit de groepen: A, E, D, B. Hierdoor geeft het de huid een glans, voedt het diep, kalmeert het irritaties en verwijdert het dode cellen. Een andere heilzame olie in de samenstelling - d.w.z. jojoba - is verantwoordelijk voor ontstekingsremmende eigenschappen en houdt de hydratatie in stand, en pruimenzaadolie is rijk aan onverzadigde vetzuren: oliezuur (Omega-9) en linolzuur (Omega-6), die zijn verantwoordelijk voor het creëren van de zogenaamde huid een lipidebarrière die helpt om elasticiteit, weerstand en voldoende hydratatie te behouden. Daarnaast is pruimenpitolie rijk aan antioxidanten (vitamine E), vitamine B en beta-caroteen. Het heeft ook anti-rimpel en anti-aging eigenschappen. Interessant is dat het in de keuken wordt gebruikt. Laten we etherische olie vanille niet vergeten - het is niet alleen verantwoordelijk voor het karakteristieke, zoetige aroma, maar ondersteunt ook de gezonde ontwikkeling van haar en huid, verlicht spierpijn en krampen en reguleert op natuurlijke wijze de hormoonspiegels. Bovendien heeft het een rustgevend effect, waardoor de staat van angst en interne spanning wordt verminderd. Verlicht PMS-symptomen aanzienlijk. Het staat ook bekend als een natuurlijk afrodyzjak . Het bevat een aanzienlijke hoeveelheid antioxidanten en draagt dus bij aan het vertragen van het verouderingsproces van de huid.

Nog een voordeel van de olie? Het is uiterst efficiënt. Je gebruikt het dag in dag uit en je hebt het gevoel dat het helemaal niet minder wordt. Serieus, je komt er wel achter! Bij het maken van de olie hebben we alleen plantaardige oliën en één natuurlijke etherische olie gebruikt. Dit komt omdat we ons altijd hebben gehouden aan het principe: minder is meer.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid Plum + Vanilla olie aan op de handpalm en masseer het in de huid. Naar onze mening is de prettigste en meest effectieve manier om de cosmetica aan te brengen, na het baden op een licht vochtige huid

SAMENSTELLING

Caprylic/Capric Triglyceride, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Prunus Domestica Seed Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Crambe Abyssinica Seed Oil, Vanilla Planifolia Fruit Oil, Vanilin*
*bestanddelen van natuurlijke etherische oliën

103702
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5903641983556

Mydlarnia Cztery Szpaki...

€ 10,81
group_work Toestemming voor cookies