Bielenda Cosmic Wellness Bad- en Doucheolie Maanstof en Rose 150 Quartz

€ 6,80
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
6

family :'Times New Roman';">BESCHRIJVING
Trakteer uzelf op een moment van ontspanning met een magische bad- en doucheolie die de charme en het mysterie van de kosmos combineert met de exclusiviteit en elegantie van spectaculaire edelstenen en de rijkdom aan natuurlijke oliën die waardevol zijn voor de huid. Activeer je fantasie en bezwijk voor de magie van een wonderlijke olie die het lichaam perfect reinigt en verfrist, terwijl het zorgt voor rust, kalmte en inspirerende emotionele ervaringen. Geef je over aan de invloed van de Maan en dompel je lichaam onder in MOON DUST olie met reinigende, verfrissende en kalmerende eigenschappen. Volgens oude overtuigingen werd maanstof op mysterieuze wijze geboren uit de stralen van de maan en werd het beschouwd als een symbool van gezondheid en harmonie. De toevoeging van ROZENKWARTS in poedervorm met nutritionele eigenschappen, geeft de huid gladheid en uniforme kleur. CAMELLIA- en PERZIKOLIËN rijk aan omega-zuren en vitamines zijn de kracht om de huid te voeden, hydrateren en kalmeren.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de olie aan op natte handen of een spons, masseer het lichaam en spoel af met water. In contact met water creëert de olie een delicaat zacht schuim dat het lichaam omhult.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), glycerine, natriumlaurethsulfaat, cocamidopropylbetaïne, Olive , glycereth-8-esters, coco-glucoside, Moonstone , camellia japonica-zaadolie, Quartz , prunus persica-pitolie ( Peach ), diethylhexyl-syringylideenmalonaat, capryl/caprinezuur Triglyceride, natriumchloride, citroenzuur, melkzuur, polysorbaat 20, kaliumsorbaat, natriumbenzoaat, DMDM hydantoïne, methylchloorisothiazolinon, methylisothiazolinon, parfum (geur), hexylkaneel, limoneen, linalool, CI 19140, CI 17200.

104145
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902169047283

Bielenda Cosmic Wellness...

€ 6,80
group_work Toestemming voor cookies