Natura Siberica Natuurlijke Douchegel Zwarte Jeneverbes Huidreconstructie en stevigheid 400 ml

€ 7,01
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

BESCHRIJVING
Natuurlijke, gecertificeerde Black Juniper douchegel met extract van wilde Siberische jeneverbes en extract van biologische tijm. Reinigt en verfrist de huid voorzichtig, waardoor deze gladder en steviger wordt. Het product is Ecocert Cosmos Natural gecertificeerd.

Extract van wilde jeneverbes stimuleert de bloedcirculatie, bevordert een betere zuurstofvoorziening en voeding, kalmeert ontstekingen van de huid. Vermindert perfect zwelling en verlicht pijn. Het heeft een ontgiftende werking, verbetert de elasticiteit en stevigheid van de huid, vermindert verkleuringen en helpt de kleur te egaliseren.

Baikal Skullcap-wortelextract bevat de meeste flavonoïdeverbindingen van alle plantaardige materialen. Het heeft antibacteriële, antivirale, schimmelwerende, antioxiderende en anti-aging eigenschappen en heeft het vermogen om zonlicht te absorberen - UVA en UVB. Het vermindert de afscheiding van histamine, verlicht ontstekingen, waardoor het ideaal is voor de verzorging van allergische, gevoelige en veeleisende huid.

Extract van witte melilot is rijk aan coumarines die ultraviolette straling absorberen, wat de kleurbescherming aantast. Het bevat ook tannines, flavonoïden, melilotine, allantoïne. Het maakt de huid glad en kalmeert irritaties.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid gel aan op een natte huid en masseer zachtjes in cirkelvormige bewegingen tot het schuimt. Spoel af met warm water.

SAMENSTELLING

Aqua , Natrium Coco-Sulfaat, Glycerine, Decyl Glucoside, Natriumchloride, Cocamidopropyl Betaine, Juniperus Sibirica Naald ExtractWH*, Thymus Serpillum ExtractWH*, Scutellaria Baicalensis Wortel Extract*, Melilotus Albus Bloem/Blad/Stengel Extract*, Achillea Asiatica Bloem/Blad /Stam ExtractWH*, Vaccinium Vitis-Idaea Fruit Extract*, Geranium Sibiricum ExtractWH*, Agrostis Stolonifera ExtractWH*, Hippophae Rhamnoides Fruit Oil*, Citroenzuur, Benzylalcohol, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, Parfum, Limoneen, Citral, Linalool, Geraniol .

104234
a lot

Specifieke referenties

ean13
4743318118338

Natura Siberica Natuurlijke...

€ 7,01
group_work Toestemming voor cookies