beBIO Ewa Chodakowska natuurlijke Deo roll-on Chia en Japanse Kersenbloesem 50 ml

€ 4,30
Inclusief belasting

Natuurlijke roll-on deodorant op basis van natuurlijke aluin met extracten van chiazaden en Japanse kersenbloesem

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3


BESCHRIJVING

Natuurlijke roll-on deodorant op basis van natuurlijke aluin met extracten van chiazaden en Japanse kersenbloesem

De roll-on deodorant bevat 99,4% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Een natuurlijke deodorant op basis van mineralen die geurtjes voorkomt, het is de perfecte keuze voor mensen met een gevoelige huid of voor mensen die een volledig natuurlijk alternatief willen. Chiazaad en extracten van Japanse kersenbloesem hebben beschermende eigenschappen tegen vrije radicalen. Daarnaast hydrateert en verbetert Japans kersenbloesem extract de huidconditie. Aloëbladsap kalmeert irritaties, voedt de huid en helpt de natuurlijke balans te behouden. Bevat alleen geuren van natuurlijke oorsprong.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid aan op een schone, droge huid onder de oksels. Niet gebruiken op beschadigde en geïrriteerde opperhuid. Schudden voor elk gebruik.

SAMENSTELLING

Aqua , Triethylcitraat, Cetearylalcohol, Glycerylstearaatcitraat, Glycerine, Kaliumaluin, Myristylmyristaat, Isopropylmyristaat, Aloe Barbadensis, Juice , Parfum, Caprylylglycol, Xanthaangom, Benzoëzuur, Natriumhydroxide, Salvia Hipanica-zaadextract, Prunus, Serrulata-bloemextract, kaliumsorbaat, natriumbenzoaat

104349
a lot

Specifieke referenties

ean13
5906874025925

beBIO Ewa Chodakowska...

€ 4,30
group_work Toestemming voor cookies