HHUUMM Lichaamsmassageborstel no.3 zacht 1 stuk

€ 15,00
Inclusief belasting

< strong > Natuurlijke borstel ontworpen voor droge massage van het hele lichaam. Versie No.3 is ideaal voor beginners, de haren zijn zacht, gemaakt van gebleekte haren

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

BESCHRIJVING


< strong > Een natuurlijke borstel ontworpen voor droge massage van het hele lichaam. Versie No.3 is ideaal voor beginners, de borstelharen zijn zacht, gemaakt van gebleekte haren.Met de hand gemaakt van beukenhout.HHUUMM borstel is dicht beladen.Massage met een droge borstel stelt u in staat dode huidcellen te verwijderen, gifstoffen te verwijderen, de bloedsomloop te stimuleren en de huid stevig en HHUUMM te maken . Daarnaast is de huid na een borstelmassage in staat voedingsstoffen en mineralen beter op te nemen. Het vermindert zwelling en het gevoel van zwaarte in de ledematen. Het ondersteunt de levering van zuurstof en voedingsstoffen aan de cellen van het lichaam. De borstel geeft zeer goede resultaten in de strijd tegen cellulitis, ingegroeide haartjes, ruwe ellebogen, knieën en onderarmen. Droge borstelmassage kan zowel 's ochtends als 's avonds worden uitgevoerd.

massage time "> hangt af van individuele behoeften, ik neem elke dag of om de andere dag 5 -10 minuten . Aanvankelijk kan de huid wat roze zijn, maar na verloop van tijd kunt u de druk van de borstel verhogen. De eerste resultaten zijn al na enkele behandelingen merkbaar. De opname van actieve stoffen in cosmetica neemt toe, waardoor het veel gemakkelijker is om de effecten van het gebruik ervan te zien. De huid wordt gladder en steviger.

Droog de borstel af na de massage en verwijder de resten van de opperhuid. Indien nodig afspoelen onder schoon water, afdrogen en met de vezelzijde naar beneden leggen of de vezel besproeien met een kleine hoeveelheid antibacterieel middel. Hierdoor handhaaft u de basisregels voor hygiëne.

De armatuur is beschermd met natuurlijke was, maar u moet niet vergeten dat in het geval van langdurig contact van hout met water, kleine scheurtjes en zwart worden van de armatuur kunnen verschijnen - dit is een natuurlijk proces, dus om de levensduur van de borstel te verlengen, moet u kan het invetten met bijvoorbeeld gewone plantaardige olie die je in de keuken gebruikt.

De borstel is verpakt in een zakje dat de borstelharen beschermt tegen vuil worden.

HOE TE GEBRUIKEN

  • We beginnen de massage altijd vanaf de onderkant van het lichaam, naar boven, naar het hart. We masseren de benen van de voeten tot de knieën en van de knieën tot de lies (voorkant) i do het bovenste deel van de billen (achterkant).

  • Wanneer we de buik bereiken, veranderen we onze beweging van glijden naar cirkelvormig en richten we de borstel met de klok mee.

  • De volgende fase zijn de handen - de massage wordt uitgevoerd van de vingers tot de schouders, de beweging eindigt onder de oksel of op het sleutelbeen.

  • Als onze huid het fijn vindt, kunnen we ook poetsen - decolleté, nek, borsten. Daarna starten we de massage vanuit de nek en maken we zachtere, cirkelvormige bewegingen

  • Gebruik bij het masseren van de borsten korte bewegingen vanaf de tepels, gevolgd door lange bewegingen van tussen de borsten, onder de borsten, naar de oksel.

  • Masseer bewegingen van de onderrug bij het staartbeen.

104472

Specifieke referenties

ean13
5903933025759

HHUUMM...

€ 15,00
group_work Toestemming voor cookies