Tołpa Dermo Body Cellulitis. multi Anti-cellulitis Serum 250 ml

€ 18,10
Inclusief belasting

Vermindert cellulitis visueel met 1 graad verstevigt de huid, hydrateert en ontgift.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
5
Niet op voorraad

medium ;font- family :'Times New Roman', serif;"> Tołpa anti-cellulitis serum vermindert cellulitis zichtbaar met 1 graad verstevigt de huid, hydrateert en ontgift.
Het is een effectief anti-cellulitis serum dat het lichaam 24h per dag ondersteunt bij het verbranden van vet. In laboratoriumtests toonde het een sterk effect dat de vermindering van het volume en de dikte van vetweefsel met 13% ondersteunde. Multi serum verbetert de elasticiteit en verstevigt de structuur van de huid, verbetert de afvoer van gifstoffen, heeft een ontgiftende en antioxiderende werking. Het anti-cellulitis serum ondersteunt effectief het afslanken van het lichaam, het vormgeven van het lichaam en het verwijderen van overtollige centimeters tot -7 cm in de dijen, -6 cm in de taille en -4 cm in de heupen.
Hydrateert en voedt de huid zichtbaar.
Dankzij speciaal geselecteerde actieve ingrediënten heeft het serum een lichte consistentie die snel wordt opgenomen en de huid glad en gespannen maakt, het gevoel van zwaarte verlicht en de huid de hele dag comfortabel maakt.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng het serum aan op lichaamsdelen die zijn aangetast door cellulitis. Masseer in opwaartse cirkelvormige bewegingen totdat het is opgenomen. Gebruik elke ochtend gedurende 4-6 weken.

SAMENSTELLING
Aqua , Glycerine, C12-15 Alkylbenzoaat, Aluminiumzetmeeloctenylsuccinaat, Propaandiol, Turfextract, Parfum, Ruscus Aculeatus-wortelextract, Citrus Limon Peel-extract, Solidago Virgaurea-extract, Commiphora Mukul-harsextract, Coleus Forskohlii-wortelextract, Fisetin, Raspberry Keton, Natriumpolyacrylaat, acrylaten/ C10-30 alkylacrylaat-crosspolymeer, dinatrium-EDTA, natriumhydroxide, dipropyleenglycol, dehydroazijnzuur, fenoxyethanol, caprylylglycol, benzoëzuur, CI 75810.

105405

Specifieke referenties

ean13
5902719414459

Tołpa Dermo Body...

€ 18,10
group_work Toestemming voor cookies