Mydlarnia Cztery Szpaki Citroen en Rozemarijn Bad Hemisphere 55 g

€ 3,19
Inclusief belasting

Citroen en Rozemarijn badhelft heeft een groot desinfecterend en ontstekingsremmend effect op de huid, en is energieopwekkend

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

family :Arial, sans-serif;"> Lemon and Rosemary Bath Hemisphere heeft een geweldig desinfecterend en ontstekingsremmend effect op de huid, stimulerend, stimulerend en ontspannend tegelijk. Al deze actieve goedheid komt vrij dankzij de inhoud van essentiële oliën: citroen en rozemarijn De toevoeging van groene klei heeft een reinigende en regenererende werking, en koudgeperste hennepolie - vertraagt het verouderingsproces van de huid.

ACTIE:

Dit halfrond zal liefhebbers van frisse, stimulerende citrusaroma's met een mengsel van kruidige tonen aanspreken. Als u van het bad niet alleen ontspanning en ontspanning verwacht, maar ook positieve stimulatie, is een nadere kennismaking met deze cosmetica meer dan aan te raden. Want wat is er lekkerder dan een verfrissend bad met deze bal na een lange, hete dag.

HOE TE GEBRUIKEN

Gooi de halve bol in een badkuip gevuld met heet water, wacht tot het product oplost, ga de badkuip in, ontspan, laat de cosmetica inwerken.

SAMENSTELLING

Zuiveringszout, Citroenzuur, Aardappelzetmeel, Kokosolie, Sheaboter, Hennepolie, Groene Klei, Citroenolie, Zeezout, Essentiële Rozemarijnolie, Rozemarijnblad

105497

Specifieke referenties

ean13
5906660352532

Mydlarnia Cztery Szpaki...

€ 3,19
group_work Toestemming voor cookies