Farmona Tutti Frutti Tango Mango voedende bad- en douchemelk Mango en Citroengras + Nutri Shot EF 400

€ 4,69
Inclusief belasting

Het zal de huid voeden en glad maken

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

Farmona Tutti Frutti Tango Mango Voedende Bad- en Douchemelk Mango en Citroengras + Nutri Shot EF

Pas op, hier is een mango gaande tango. Voel de vreugdevolle ritmes van voeding op je eigen huid en geniet van het verfrissende aroma van citroengras en sappige regenererende mango. Vruchtbare voordelen wachten op u: het gevoel van een geregenereerde en gereinigde huid en een unieke lading positieve energie, bovendien zal de Nutri Shot-formule met vitamine E en F de huid voeden en glad maken. Tango-mango is voeding op aanvraag.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de olie aan op een vochtige huid en voer een energetische lichaamsmassage uit om de microcirculatie te stimuleren en de huid voor te bereiden op de opname van actieve ingrediënten. Was vervolgens uw lichaam grondig met water.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), natriumlaurethsulfaat, cocamidopropylbetaïne, glycerine, glycine-sojaolie (sojaboon), cymbopogon schoenanthus-extract (citroengras), retinylpalmitaat, linolzuur, caprylzuur/caprinezuurtriglyceride, caprylylglycol, diethylhexyl-syringylidenemalonaat, PEG-20-glyceryllauraat , Polysorbaat 20, Xanthaangom, Acrylaten/C10-30 Alkyl Acrylaat Crosspolymeer, Tocoferol, Natriumhydroxide, Dinatrium EDTA, Fenoxyethanol, Natriumbenzoaat, Parfum (Geur), Linalool, CI 19140, CI 16255.

107449

Specifieke referenties

ean13
5900117976258

Farmona Tutti Frutti Tango...

€ 4,69
group_work Toestemming voor cookies