More 4 Care Luxury Body Shaper gelmasker voor het gladmaken van borsten en decolleté 1 stuk

€ 7,80
Inclusief belasting

Het gladmakende gelmasker kan helpen een jonger en steviger uiterlijk van de huid op de buste en decolleté te behouden.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3
Niet op voorraad

More 4 Care Luxury Body Shaper gladmakend gelmasker voor buste en decolleté 1 stuk

Het Luxury Boob Shaper smoothing gelmasker is een innovatief verzorgingsproduct dat speciaal is gemaakt voor de verzorging van de huid van de buste en decolleté. Dit zijn de belangrijkste kenmerken:

-Vertraagt huidveroudering: Het masker is effectief in het vertragen van het huidverouderingsproces in de buste en decolleté. Het helpt bestaande rimpels te corrigeren en de vorming van nieuwe te voorkomen.

-Anti-werkende werking tegen de effecten van de zwaartekracht: De huid van de buste en decolleté wordt bijzonder blootgesteld aan de effecten van de zwaartekracht, vooral tijdens de slaap. Dit masker helpt de huid stevig en elastisch te houden, waardoor deze niet verslapt.

-Bescherming tegen externe factoren: De huid van de borsten wordt ook blootgesteld aan de schadelijke effecten van externe factoren, zoals zonnestraling. Het masker kan de huid helpen beschermen tegen de negatieve effecten van de zon.

-Aanpassing aan verschillende lichaamstypes: Het product is flexibel en past zich perfect aan verschillende lichaamstypes aan, waardoor het door verschillende mensen kan worden gebruikt.

-Dag- en nachtgebruik: Het masker kan zowel overdag als 's nachts worden gebruikt, wat flexibiliteit geeft bij de verzorging van de huid van de buste en decolleté.

Luxury Boob Shaper gladmakend gelmasker is een product dat kan helpen een jonger en steviger uiterlijk van de huid op de buste en decolleté te behouden en biedt uitgebreide dag- en nachtverzorging.

HOE TE GEBRUIKEN

Was en droog de huid grondig, zonder gebruik van verzorgingsproducten. Breng het masker aan op de borst en tussen de buste. Laat min. 30 minuten of een nacht. Gebruik regelmatig.

SAMENSTELLING

100% medische siliconen. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112871

Specifieke referenties

ean13
5900116091815

More 4 Care Luxury Body...

€ 7,80
group_work Toestemming voor cookies