Oliatum Bademulsie vanaf de eerste levensdag 250 ml

€ 9,40
Inclusief belasting

Bademulsie vanaf de eerste levensdag

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Oliatum Bademulsie vanaf de eerste levensdag 250 ml

Babybademulsie is een delicaat verzachtend middel dat speciaal is ontwikkeld voor de dagelijkse verzorging van de gevoelige babyhuid vanaf de eerste levensdagen. Dit product heeft een milde formule, vrij van geurstoffen, kleurstoffen en bewaarmiddelen, waardoor het ideaal is voor de verzorging van de gevoelige babyhuid. Oilatum Baby Emulsion is ontworpen om zachte verzorging te bieden tijdens het dagelijkse baden, terwijl de veiligheid van de babyhuid wordt gegarandeerd.

HOE TE GEBRUIKEN

Baby's: giet ½-2 dopjes bademulsie in een badkuip gevuld met water. Was het hele lichaam van de baby voorzichtig. Droog de huid voorzichtig af.

Kinderen: giet 1-2 dopjes bademulsie in een badkuip gevuld met water. Baad uw baby gedurende 10 - 20 minuten en droog vervolgens de huid voorzichtig af.

Wassen onder de douche: breng een kleine hoeveelheid bademulsie aan op de natte huid. Spoel en droog voorzichtig.

SAMENSTELLING

Paraffinum Liquidum, Isopropyl Palmitaat, PEG-40 Sorbitan Peroleaat, C12-13 Pareth-3, Gossypium Herbaceum Zaadolie, Canola-olie, Tocoferol, Beta-Sitosterol, Squaleen, Glycine Soja-olie, Pentyleenglycol, Caprylylglycol, Ethylhexylglycerine. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115722
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5904978351094

Oliatum Bademulsie vanaf de...

€ 9,40
group_work Toestemming voor cookies