SheHand Diep regenererende barrière handpreparaat 80 g

€ 10,90
Inclusief belasting

Verbetert perfect de conditie en het uiterlijk van de handhuid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

SheHand Diep regenererende barrière handpreparaat 80 g

Het hooggeconcentreerde handpreparaat bevat maar liefst 7 gespecialiseerde ceramiden en een 20% lipidenbevochtigingscomplex, dat de conditie en het uiterlijk van de huid van de handen perfect verbetert en effectief omgaat met ernstige droogheid, trekkerigheid en irritatie van de opperhuid. Het heeft de vorm van een rijke ceramidezalf met een herstellende functie, die de opperhuid diep regenereert, versterkt, voedt en hydrateert. Het preparaat ondersteunt de reconstructie van de hydrolipidenlaag, bedekt de opperhuid met een microscopisch laagje, sluit deze occlusief af en zorgt voor de nodige lipiden en watervasthoudende stoffen - vanaf het eerste gebruik. De belangrijkste ingrediënten zijn het ceramidecomplex, dat de goede werking van de opperhuid mogelijk maakt door de barrièrefuncties van de huid te versterken en de huid sterk regenereert en hydrateert. Het 20% lipide-bevochtigende complex heeft een voedende, regenererende, verzachtende en hydraterende werking en geeft verlichting aan de huid die gevoelig is voor uitdroging en kloven. Vitaminen E en F voeden, beschermen en hebben een sterk voedend effect op de opperhuid, waardoor deze er beter uitziet. Bovendien hebben lanoline en koninginnengelei, rijk aan natuurlijke vetverbindingen, een beschermende, afdichtende, watervasthoudende, verzachtende en gladmakende functie. Het preparaat ruikt naar natuurlijke bergamotolie, zonder aanvullende geurstoffen, voegt energie toe, stimuleert en verfrissend.

HOE TE GEBRUIKEN

Masseer een dosis van het preparaat in de schone en droge huid van uw handen en laat het intrekken totdat het is opgenomen, bij voorkeur een nacht. Herhaal de applicatie indien nodig. Om het effect te vergroten, kunt u bovendien plastic of katoenen handschoenen om uw handen doen en 20 minuten wachten. Na deze tijd de rest van het preparaat inmasseren. Herhaal de behandeling indien nodig, het product kan het hele jaar door gebruikt worden.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), lanoline, vaseline, capryl/caprinezuurtriglyceride, butyrospermum parkii (shea) boter, polyglyceryl-6-stearaat, Coconut , glycerine, cetearylalcohol, glycerylstearaat, zea mays (maïs) zetmeel, olus (plantaardige) olie, Tocoferylacetaat, glycerylglucoside, linolzuur, Royal Jelly , bètacaroteen, fosfatidylserine, glycolipiden, fosfolipiden, ceramide NP, cholesterol, linoleenzuur, ceramide NS, ceramide EOP, ceramide AP, polyglyceryl-6-behenaat, natriumstearoylglutamaat, polyglyceryl- 10 Stearaat, natriumcetearylsulfaat, hydroxypropylzetmeelfosfaat, xanthaangom, melkzuur, tocoferol, triethylcitraat, beheenzuur, fenoxyethanol, benzylalcohol, ethylhexylglycerine, citrus aurantium bergamia (bergamot) schilolie, limoneen, linalool, citral. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115943
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902838922385

SheHand Diep regenererende...

€ 10,90
group_work Toestemming voor cookies