Holify hydraterende douchegel 500 ml

€ 6,70
Inclusief belasting

Ontdek een nieuwe dimensie van het hydrateren van uw huid tijdens het baden

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Holify hydraterende douchegel 500 ml

Ontdek een nieuwe dimensie van het hydrateren van je huid tijdens het baden dankzij de douchegel met natuurlijke ingrediënten. Ontworpen voor de droge en doffe huid, reinigt het zachtjes en hydrateert het intensief, waardoor de natuurlijke beschermende barrière wordt versterkt. Sorbitol en betaïne zorgen voor het juiste vochtgehalte en voorkomen overmatige droogheid, terwijl trehalose als antioxidant werkt en het verouderingsproces van de huid vertraagt. Bovendien heeft extract van blauwe margriet een verzachtende werking en verzacht het irritaties, waardoor de huid wordt beschermd tegen oxidatieve stress.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de benodigde hoeveelheid gel aan op de vochtige lichaamshuid, masseer zachtjes tot schuim ontstaat en spoel vervolgens af met water. Vermijd contact met de ogen. Product voor uitwendig gebruik.

SAMENSTELLING

Aqua , natriumcocosulfaat, glycerine, laurylglucoside, sorbitol, cocamidopropylbetaïne, betaïne, trehalose, globularia alypumbladextract, kaliumpalmitoyl gehydrolyseerd tarweproteïne, lecithine, tocoferol, kokosglucoside, glyceryloleaat, guarhydroxypropyltrimoniumchloride, glycerylstearaat, Glycoldistearaat, tetranatriumglutamaatdiacetaat, ascorbylpalmitaat, gehydrogeneerde palmglyceridencitraat, citroenzuur, parfum, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, natriumhydroxide, 2-fenoxyethanol. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115958
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5901878683607

Holify hydraterende...

€ 6,70
group_work Toestemming voor cookies