Oillan Oil reinigingsgel 400 ml

€ 9,70
Inclusief belasting

De oliegel is een uniek, biocompatibel verzachtend en bevochtigend complex

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Oillan Oil reinigingsgel 400 ml

De oliegel is een uniek, biocompatibel verzachtend en bevochtigend complex op basis van haverzaadolie-extract, dat maar liefst 40% polaire lipiden bevat die in staat zijn de hydrolipidenbarrière van de huid te herstellen, vernieuwen en beschermen. Hierdoor hydrateert het effectief en langdurig en vermindert het de noodzaak om te krabben, wat vooral belangrijk is voor de huid die gevoelig is voor uitdroging. De formule bevat bovendien hydraterende en verzachtende reinigingsstoffen op basis van olijfolie en betaïne, die zelfs de meest gevoelige huid op milde wijze reinigen, voeden en verzachten. Bovendien ondersteunt de in het product aanwezige bernagieolie, rijk aan onverzadigde vetzuren, de goede werking van de huid en de regeneratie ervan. De effecten van het gebruik van de oliegel omvatten een zachte reiniging van zelfs de geïrriteerde en gevoelige huid, het handhaven van het juiste niveau van hydratatie en elasticiteit, voeding en zachtheid van de huid, onmiddellijke verlichting, ook in geval van jeuk en verbranding, ondersteuning en regeneratie van de beschermende huid. barrière van de epidermis en het voorkomen van overmatig vervellen en barsten van de huid. Het product is getest onder dermatologisch en pediatrisch toezicht, heeft een hypoallergene geursamenstelling en prikt niet in de ogen, waardoor het veilig te gebruiken is, zelfs voor mensen met gevoelige ogen.

HOE TE GEBRUIKEN

Verdeel over een vochtige huid, masseer zachtjes in cirkelvormige bewegingen en spoel vervolgens af met lauw water. Gebruik 's ochtends en 's avonds of indien nodig. Gebruik het ook om je gezicht en intieme delen te wassen.

SAMENSTELLING

Aqua , natriumcocoamphoacetaat, cocamidopropylbetaïne, PEG-120 methylglucosedioleaat, glycerine, pentyleenglycol, dinatriumlaurethsulfosuccinaat, Olive -8-esters, melkzuur, Avena Sativa-pitextract, Borago Officinalis-zaadolie, Panthenol , allantoïne, cocamidopropylamineoxide , Tocoferol, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

116048
a lot

Specifieke referenties

ean13
5900116094915

Oillan Oil reinigingsgel...

€ 9,70
group_work Toestemming voor cookies