More 4 Care Get Your Tan Golden Illuminating Mist 150 ml

€ 9,60
Inclusief belasting

De verhelderende bodymist geeft de huid direct een gouden glans

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

More 4 Care Get Your Tan Golden Illuminating Mist 150 ml

De verhelderende bodymist geeft de huid onmiddellijk een gouden glans, benadrukt de bruine kleur en behoudt het effect ervan. Dankzij opaalachtige micropigmenten garandeert het een spectaculaire verlichting, waardoor de huid er natuurlijk mooi en gezond uitziet. Gouddeeltjes reflecteren licht en maken het lichaam optisch slanker. De geavanceerde formule met carambola-extract en kokoswater hydrateert onmiddellijk, regenereert de huid en behoudt de bruine kleur. Bovendien verzacht en verbetert het de elasticiteit van de huid, waardoor deze fluweelzacht wordt. De lichte consistentie zorgt voor een snelle opname.

HOE TE GEBRUIKEN

Schudden voor gebruik. Spray de mist op je huid en verdeel het gelijkmatig met je handen. Was uw handen grondig na het aanbrengen.

SAMENSTELLING

Aqua , Propyleenglycol, Glycerine, Betaïne, Methylpropaandiol, Cocos Nucifera Water , Leuconostoc/Radijswortelfermentfiltraat, Averrhoa Carambola Fruitextract, Polyacrylaat Crosspolymeer-6, Polysorbaat 20, Fenoxyethanol, Ethylhexylglycerine, Karamel, Calcium , Silica, Mica, Diso dium EDTA, Parfum, Tin Oxide, CI 77891, CI 77491. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking

116063
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5900116091730

More 4 Care Get Your Tan...

€ 9,60
group_work Toestemming voor cookies