Dax Perfecta Apotheek Regenererende sokken 1 paar

€ 6,70
Inclusief belasting

Regenererende voetsokken zijn de perfecte oplossing voor de verzorging van uw voeten

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Dax Perfecta Apotheek Regenererende sokken 1 paar

Regenererende voetsokken zijn de perfecte oplossing voor de verzorging van uw voeten. Ze bevatten 9% UREA-complex (ureum) en SHEA- & CUPUACU-boters, verrijkt met d- pantenol en betaïne. Dankzij deze samenstelling regenereren de sokken effectief de huid van de voeten, waardoor deze glad en zacht blijft en het gezonde uiterlijk wordt hersteld. Ze helpen ook de huid van de voeten te beschermen tegen keratinisatie. Elke verpakking bevat één paar sokken gevuld met een actief regenererende en hydraterende emulsie, ideaal voor zelfgebruik thuis.

9% COMPLEX: UREA, CUPUACU & SHEA BOTER - een uniek complex van actieve ingrediënten houdt je voeten zacht en geregenereerd; ureum (UREUM) vermindert de verdikking van de opperhuid, hydrateert, verzacht en verzacht de huid.

CUPUACU & SHEA BUTTER creëert een delicate beschermende film op de huid, voorkomt waterverlies en beschermt tegen de negatieve impact van externe factoren.

D-PANTHENOL heeft hydraterende eigenschappen, heeft een verzachtende werking en verzacht huidirritaties.

BETAINE hydrateert en voorkomt schade aan de beschermende barrière van de huid.

HOE TE GEBRUIKEN

Was en droog uw voeten. Knip de sokken met een schaar langs de naad om ze van elkaar te scheiden. Steek vervolgens uw voeten in de sokken en zet ze met stickers vast aan de enkels. Masseer je voeten door je sokken heen om de emulsie gelijkmatig over je voeten te verdelen. Laat de sokken ongeveer 20 minuten aan uw voeten zitten. Trek uw sokken uit en masseer de resterende emulsie in uw voeten (niet afspoelen met water).

SAMENSTELLING

Aqua , Ureum, Capryl/Caprinezuur Triglyceride, Isopropyl Myristaat, Glycerine, Butyrospermum Parkii Boter, Paraffinum Liquidum, Glyceryl Stearaat, PEG-100 Stearaat, Cetearyl Alcohol, Betaïne, Theobroma Grandiflorum Zaadboter, Opuntia Ficus-Indica Extract, Pyrus Communis Fruit Extract, Passiflora Edulis-fruitextract, mel-extract, natriumlactaat, allantoïne, Panthenol , tocoferylacetaat, menthol, polyisobuteen, polyacrylaat-13, polysorbaat 20, sorbitaansostearaat, propyleenglycol, citroenzuur, kaliumsorbaat, natriumbenzoaat, fenoxyethanol, ethylhexylglycerine, parfum, Citronellol. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

116410
a lot

Specifieke referenties

ean13
5900525083623

Dax Perfecta Apotheek...

€ 6,70
group_work Toestemming voor cookies