• Nieuw
ByRokko Shine Brown Lichaamscrème die de bruining versnelt 210 ml

ByRokko Shine Brown Bodycrème die de bruining versnelt 210 ml

€ 15,40
Inclusief belasting
117574

Verwacht snelle bruiningsresultaten, ongeacht uw huidtype

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

0
Aantal

ByRokko Shine Brown Bodycrème die de bruining versnelt 210 ml

Verwacht snelle bruiningsresultaten, ongeacht uw huidtype, dankzij een topformule die de huid voedt en hydrateert. Zorgt voor extreme bruiningseffecten, diepe hydratatie, voeding en een rijke, donkere glans. Perfect voor zonnebanken en zon. Shine Brown wordt onmisbaar bij het zonnebaden. De snelwerkende crème hydrateert de huid, waardoor deze zijdezacht en gevoed wordt. Je huid straalt na het aanbrengen, de crème plakt niet en trekt binnen enkele seconden in.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de juiste hoeveelheid crème aan op het hele lichaam. Verdeel gelijkmatig en laat staan tot het volledig is opgenomen. Na het aanbrengen van de crème stelt u zich bloot aan de zon of gebruikt u een zonnebank. De crème zal onmiddellijk beginnen te werken. Breng indien nodig de crème opnieuw aan om het bruiningsresultaat en de hydratatie van de huid te behouden. Was uw handen grondig!

SAMENSTELLING

Petrolatum, Olea Europaea fruitolie, Juglans Regia zaadolie, Theobroma cacaozaadboter, Dunaliella Salina-extract, Helianthus Annuus zaadolie, gehydrogeneerde Olive Oil , parfum, citral, geraniol, linalool, limoneen. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

117574
veel

Specifieke referenties

ByRokko Shine Brown...

€ 15,40
group_work Cookie toestemming