• Nieuw
ByRokko Shine Brown Chocolate Oil super bruinende lichaamsolie 145 ml

ByRokko Shine Brown Chocolate Oil super bruinende lichaamsolie 145 ml

€ 15,90
Inclusief belasting
117583

Super bruinende lichaamsolie

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

0
Aantal

ByRokko Shine Brown Chocolate Oil super bruinende lichaamsolie 145 ml

Snel bruinende lichaamsolie is een product dat van het zonnebaden een waar genot maakt. Deze buitengewone olie met zoete chocoladegeur verzorgt de huid diepgaand en benadrukt de natuurlijke bruine kleur. Je kunt hem zowel op het strand als tijdens een solariumsessie gebruiken. Snel bruinende lichaamsolie helpt u snel een intense bruine kleur te krijgen in de zon of in een solarium, terwijl de huid diep wordt gehydrateerd en gevoed. Het heerlijke chocoladearoma zorgt voor plezier bij het aanbrengen en de lichte formule laat geen vettig laagje achter, waardoor het comfortabel in gebruik is. De olie bevat geen schadelijke chemicaliën of ingrediënten van dierlijke oorsprong en is geschikt voor alle huidtypes. Bovendien is het product niet op dieren getest. De formule van de olie bevat ingrediënten zoals amandelolie, die de huid hydrateert en geen vettig laagje achterlaat, en wortelolie, die de vorming van een bruine kleur versnelt en de elasticiteit en zachtheid van de huid herstelt. Hazelnootolie hydrateert de huid, walnootolie geeft deze een gouden glans en kokosolie voedt en beschermt. Natuurlijke vitamine E, een van de beste antioxidanten, beschermt de huid tegen vrije radicalen.

Ingrediënten:

-Amandelolie: Hydrateert de huid en laat geen vettig laagje achter.

-Wortelolie: Versnelt de vorming van een bruine kleur en herstelt de elasticiteit en zachtheid van de huid.

-Hazelnootolie: hydrateert de huid intensief.

-Walnootolie: voegt een gouden glans toe aan de huid.

-Kokosolie: voedt en beschermt de huid.

-Vitamine E: Een natuurlijke antioxidant die de huid beschermt tegen vrije radicalen.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng vóór blootstelling aan de zon een ruime hoeveelheid olie aan op uw hele lichaam. Gelijkmatig verdelen om volledige bescherming en een gelijkmatige bruine kleur te garanderen. Herhaal het aanbrengen elke 2 uur en na het baden, zweten of afdrogen met een handdoek.

SAMENSTELLING

Juglans Regia zaadolie, Corylus Avellana zaadolie, isopropylmyristaat, Prunus Amygdalus Dulcis olie, Olea Europaea fruitolie, capryl/caprinezuur triglyceride, Helianthus Annuus zaadolie, silica dimethyl silylaat (nano), Calendula Officinalis bloemenextract, Theobroma cacao fruitpoeder, Parfum, Tocoferol, Beta-Caroteen, Limoneen. De volledige, actuele samenstelling van Inci staat altijd op de verpakking

117583
veel

Specifieke referenties

ByRokko Shine Brown...

€ 15,90
group_work Cookie toestemming