Bielenda VEGE MAMA Balsam natłuszczający na brzuch 200 ml (31-03-2023)

€ 6,90
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Veganistische olie-buikbalsem om jeuk te verminderen voor zwangere en postpartumvrouwen. Aanbevolen vanaf de 4e maand van de zwangerschap.
De heilzame oliënde balsem verzorgt effectief de huid van de buik van een zwangere vrouw, in deze speciale periode voor haar, wanneer het lichaam van de aanstaande moeder extreem veeleisend is: overgevoelig, delicaat en droog. De uitstekende veganistische formule zorgt voor een zorgvuldige verzorging van de huid van een zwangere vrouw, en in de maanden direct na de bevalling helpt het met bijzondere zorg om de buikstreek te herstellen naar zijn perfecte uiterlijk en conditie.
Werking: De balsem hydrateert, regenereert perfect en versterkt de droge en geïrriteerde buikhuid bij zwangere vrouwen, verhoogt de stevigheid en elasticiteit. Verzacht, elimineert het gevoel van ongemak: jeuk en strakheid van de huid op de buik, verzacht, verzacht.

Bevat huidvriendelijke, veganistische actieve ingrediënten:
TAMANU-OLIE met gladmakende, regenererende en kalmerende eigenschappen, CACAO (cacaoboter), die het lichaam hydrateert, voedt en verstevigt CICA ( Centella Asiatica ), die de huid verstevigt en verstevigt, elasticiteit toevoegt, heeft een verzachtend effect Effect: Glad, stevig , optimaal gehydrateerde huid op de buik, met verhoogde weerstand tegen de vorming van striae. Het gevoel van beklemming en jeuk van de huid op de buik wordt geëlimineerd.

67315

Specifieke referenties

ean13
5902169039257

Bielenda VEGE MAMA Balsam...

€ 6,90
group_work Toestemming voor cookies