Bielenda VEGE MAMA Buste verstevigend Serum 125 ml

€ 6,90
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Dostępny

Vegan verstevigend serum voor zwangere en postpartum vrouwen. Aanbevolen vanaf de 4e maand van de zwangerschap.
Het heilzame verstevigende serum zorgt effectief voor de borsten van een zwangere vrouw, in deze speciale periode voor haar, wanneer de huid van de borsten van de aanstaande moeder extreem veeleisend is: overgevoelig en delicaat. De uitstekende veganistische formule zorgt voor een zorgvuldige verzorging van het lichaam van de zwangere vrouw, en in de maanden direct na de bevalling helpt het met bijzondere zorg om de huid van de buste te herstellen naar haar perfecte uiterlijk en conditie.
Het serum ondersteunt de bescherming van de huid van de buste tegen zwangerschapsstriae en verlies van elasticiteit. Het versnelt de regeneratie van de huid die wordt blootgesteld aan uitrekken, hydrateert optimaal, heeft een effect op het versterken van de huid die de buste ondersteunt. Het vermindert het gevoel van gespannen borsten, kalmeert en verzacht tepelirritatie veroorzaakt tijdens het voeden.

Bevat huidvriendelijke, veganistische actieve ingrediënten:
TAMANU-OLIE met gladmakende, regenererende en kalmerende eigenschappen, CACAO (cacaoboter), die hydrateert, voedt en verstevigt CICA ( Centella Asiatica ), die de huid verstevigt en versterkt, elasticiteit toevoegt, kalmeert. Effect: Stevige, gladde, minder gevoelige, gekalmeerde borsthuid.
Toepassing: 2 keer per dag het preparaat zachtjes in de huid van de buste masseren. Was de tepels grondig voordat u borstvoeding geeft.
67317
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902169039219

Bielenda VEGE MAMA Buste...

€ 6,90
group_work Toestemming voor cookies