Claresa Chill Out vergrotende lipgloss /14/ 5 ml

€ 4,30
Inclusief belasting

Sensuele lippen met extra volume

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Claresa Chill Out vergrotende lipgloss /14/ 5 ml

CHILL OUT LIPGLOSS lipvergrotende lipgloss zorgt voor een delicaat knellend gevoel en activeert de microcirculatie dankzij chilipeperextract. Dit maakt de lippen voller en hun contouren expressiever. Deze lipgloss garandeert een intense, driedimensionale glans, plakt niet, droogt de lippen niet uit en de geuren van zomerfruit zijn heerlijk! Verkrijgbaar in zes verschillende kleuren en afwerkingen. De veganistische formule van deze lipgloss bevat chilipeper-extract, een natuurlijke bron van capsaïcine, dat de bloedvaten verwijdt, de microcirculatie verbetert en de wanden van bloedvaten versterkt. Bovendien zorgen hyaluronzuur, plantenglycol en een vitaminecomplex voor een diepe hydratatie en voeding van de lipepidermis, die gevoelig is voor uitdroging.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng het direct aan op je lippen of over je favoriete matte lippenstift als je een beetje glans en sensueel volume wilt.

SAMENSTELLING

Polybuteen, octyldodecanol, paraffinum liquidum, silica dimethylsilylaat, natriumhyaluronaat, tocoferylacetaat, retinylpalmitaat, glycine soja (soja) olie, carthamus tinctorius (saffloer) zaadolie, linolzuur, isopropylmyristaat, propaandiol, capsicum frutescens fruitextract, fenoxyethanol, ethylhexylglycerine, benzylglycol, raspberry , peg-60 gehydrogeneerde ricinusolie, alcohol denat., triethoxycaprylylsilaan, aluminiumhydroxide, mica, aroma , [+/-] ci 77891, ci 77007, ci 45380, ci 77491. Volledige, huidige INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

113523
a lot

Specifieke referenties

ean13
5903819811582

Claresa Chill Out...

€ 4,30
group_work Toestemming voor cookies