Claresa Vitamin Buffet Serum 16 g

€ 5,70
Inclusief belasting

Dit is een perfecte oplossing voor degenen die geven om het gezonde en stralende uiterlijk van hun huid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Claresa Vitamin Buffet Serum 16 g

Het innovatieve vitamine-gezichtsserum hydrateert en voedt de huid, waardoor deze er stralend uitziet. Het is perfect onder make-up en verlengt de duurzaamheid. De formule van dit voedende serum is vegan en gebaseerd op 92% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Het serum bevat niacinamide (vitamine B3), dat de collageensynthese stimuleert, antirimpeleigenschappen heeft, de hydratatie van de huid verbetert en sterke antioxiderende en ontstekingsremmende effecten heeft. Bovendien bevat dit product vitamine C, dat de huidskleur egaliseert en verkleuringen lichter maakt, en vitamine E, een sterke antioxidant, versnelt het regeneratieproces van de huid en vertraagt het verouderingsproces.

HOE TE GEBRUIKEN

Verdeel een kleine hoeveelheid over de huid en wacht even tot het serum is opgenomen. Gebruik vóór de crème of na uw favoriete verzorging, voordat u foundation aanbrengt.

SAMENSTELLING

Aqua , glycerine, propaandiol, niacinamide, ascorbylglucoside, hydroxyethyllulose, PEG-40 gehydrogeneerde ricinusolie, DMDM hydantoïne, parfum, tocoferilacetaat, dinatriumfosfaat, natriumfosfaat, polysorbaat 60, 3-jood-2-carbamaat, butyleenglycol, fenoxyethanol , Ethylhexylglycerine, CI 14700, CI 47005. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

113530
a lot

Specifieke referenties

ean13
5903819804768

Claresa Vitamin Buffet...

€ 5,70
group_work Toestemming voor cookies