Claresa UnderWear Hydrating vochtinbrengende make-upbasis 34 g

€ 9,20
Inclusief belasting

De ultralichte basis hydrateert de huid onmiddellijk en behoudt de hele dag een optimaal hydratatieniveau

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
6

Claresa UnderWear Hydrating vochtinbrengende make-upbasis 34 g

De ultralichte basis hydrateert de huid onmiddellijk en behoudt de hele dag een optimaal hydratatieniveau. Hierdoor ziet de huid er fris en stralend uit, terwijl de houdbaarheid van de foundation wordt verlengd. De vegan formule van deze basis is rijk aan actieve ingrediënten, zoals een complex van vochtinbrengende stoffen, glycerine, panthenol , squalaan en het vitaminecomplex AEF. Deze ingrediënten werken samen om de huid van een dosis hydratatie te voorzien, deze te beschermen tegen externe factoren, vrije radicalen te bestrijden, te verhelderen en de huid er jonger en gezond uit te laten zien. Het is de perfecte aanvulling op make-up, vooral voor de huid die een extra dosis hydratatie nodig heeft. Het werkt snel om de huid te voorzien van wat ze nodig heeft, waardoor deze de hele dag stralend en comfortabel blijft.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid aan op de gereinigde huid van het gezicht en (indien nodig) decolleté, na gebruik van de voor uw huid geschikte verzorging, van binnen naar buiten.

SAMENSTELLING

Aqua , isododecaan, fenyltrimethicon, thallium, cyclopentasiloxaan, glycerine, cetyl peg/ppg-10/1 dimethicon, propaandiol, squalaan, polyglyceryl-4 isostearaat, hexyllauraat, natriumchloride, panthenol, xylitylglucosid, anhydroxylitol, xylitol, isopropylmyristaat, glycine sojaolie (sojabonenolie), carthamus tinctorius (saffloer) zaadolie, linolzuur, tocoferylacetaat, retinylpalmitaat, disteardimoniumhectoriet, triethylcitraat, acacia senegal gom, xanthaangom, silica dimethylsilylaat, natriumfytaat, alcohol, fenoxyethanol, ethylhexylglycerine, benzyl glycol, raspberry , parfum [+/-] ci 42090. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

113547
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5903819811964

Claresa UnderWear Hydrating...

€ 9,20
group_work Toestemming voor cookies