Claresa UnderWear Matt Matterende Make-up Basis 34 gr

€ 9,20
Inclusief belasting

De zijdezachte basis is een perfecte oplossing voor de vette, gecombineerde en normale huid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

Claresa UnderWear Matt Matterende Make-up Basis 34 gr

De zijdezachte basis is een perfecte oplossing voor de vette, gecombineerde en normale huid die de voorkeur geeft aan een matte afwerking. Matteert de huid, waardoor deze zacht, gehydrateerd, glad en aangenaam aanvoelt, zonder een trekkerig of belastend gevoel. Bovendien verlengt het de duurzaamheid van de fundering. De veganistische formule van deze basis bevat actieve ingrediënten zoals betaïne, dat de huid hydrateert, elastisch maakt en verzacht, de regeneratie ervan versnelt en irritaties verzacht. Glycerine beschermt tegen externe factoren en vitamine E kalmeert, voedt de huid, versterkt de bloedvaten en voorkomt rimpels. Het is de perfecte aanvulling op make-up om een matte, gehydrateerde en gladde teint te verkrijgen.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid aan op de gereinigde huid van het gezicht en (indien nodig) decolleté, na gebruik van de voor uw huid geschikte verzorging, van binnen naar buiten.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), cyclopentasiloxaan, isohexadecaan, ethylhexylpalmitaat, caprylylmethicon, glycerine, betaïne, polyglyceryl-4-isostearaat, cetyl PEG/PPG-10/1 dimethicon, hexyllauraat, cetyldimethicon, ozokeriet, PEG-12 dimethicon/PPG-20 Crosspolymeer, fenoxyethanol, Magnesium , gehydrogeneerde ricinusolie, tocoferylacetaat, methylparaben, ethylhexylglycerine, butylparaben, ethylparaben, propylparaben, CI 15985, tocoferol. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

113548
a lot

Specifieke referenties

ean13
5903819813043

Claresa UnderWear Matt...

€ 9,20
group_work Toestemming voor cookies