Claresa Blend, mijn vriend! Romige oogschaduwbasis 5 g

€ 5,00
Inclusief belasting

Door de kleurbalans op het ooglid te verbeteren, wordt de hechting van schaduwen versterkt

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

Claresa Blend, mijn vriend! Romige oogschaduwbasis 5 g

Door de kleurbalans op het ooglid te verbeteren, wordt de hechting van schaduwen versterkt en wordt de pigmentatie ervan geïntensiveerd, terwijl de gevoelige huid wordt gladgemaakt, gehydrateerd en de juiste spanning behouden blijft. Het vergemakkelijkt het mengproces en voorkomt effectief de lelijke afzetting van pigment in de plooien van de oogleden, waardoor de oogmake-up er altijd fris uitziet en lang meegaat.

HOE TE GEBRUIKEN

De eenvoudigste manier om de basis aan te brengen is door deze met uw vinger op het ooglid te kloppen, vlak voordat u de oogschaduw aanbrengt. Probeer het niet te veel heen en weer te wrijven, zodat er op elke plek dezelfde hoeveelheid product zit. Breng de basis aan op het gehele ooglid - zowel op het beweegbare deel als onder de wenkbrauwboog.

SAMENSTELLING

Aqua , cyclopentasiloxaan, propaandiol, glycerine, aluminiumzetmeeloctenylsuccinaat, ethylhexylpalmitaat, fenyltrimethicon, cetyl peg/ppg-10/1 dimethicon, cetyl peg/ppg-10/1 dimethicon, dimethicon, polyglyceryl-4 isostearaat, cetyl peg/ppg- 10/1 dimethicon, hexyllauraat, c18-36 zuurtriglyceride, natriumchloride, hydroxyethylcellulose, disteardimoniumhectoriet, triethylcitraat, triethoxycaprylylsilaan, aluminiumhydroxide, natriumfytaat, fenoxyethanol, ethylhexylglycerine, benzylglycol, raspberry , alcohol [+/-] ci77891 , ci 77492, ci 77491, ci 77499. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115214
a lot

Specifieke referenties

ean13
5903819811810

Claresa Blend, mijn vriend!...

€ 5,00
group_work Toestemming voor cookies