Claresa Brow Power Shot Transparante wenkbrauwstylinggel 8 g

€ 9,80
Inclusief belasting

Innovatieve wenkbrauwstylinggel met supersterke werking en een transparante formule

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3

Claresa Brow Power Shot Transparante wenkbrauwstylinggel 8 g

Een innovatieve wenkbrauwstylinggel met een supersterke werking en een transparante formule, waardoor een modieus lamineringseffect ontstaat. Het kan perfect omgaan met zelfs dik en weerbarstig haar en houdt het de hele dag op zijn plaats. Dankzij het precieze siliconenborsteltje kun je eenvoudig de optimale hoeveelheid van het product doseren, wat perfect geborstelde wenkbrauwen garandeert, vrij van klontjes of sediment. De gelformule voedt, naast sneldrogend en een matte finish, de wenkbrauwen. Bovendien is het bestand tegen vocht, zweet en regen, terwijl het gemakkelijk kan worden verwijderd met standaard make-upverwijderingsproducten. Dit innovatieve product combineert duurzaamheid, precisie en verzorgende eigenschappen, waardoor de wenkbrauwen gestyled, bestand tegen weersomstandigheden en tegelijkertijd gemakkelijk te verzorgen zijn.

HOE TE GEBRUIKEN

Borstel je wenkbrauwen met de gel en geef ze de gewenste vorm. Als je houdt van het effect van "gelijmde" haartjes die op lamineren lijken, laat het product dan een tijdje afkoelen en druk ze vervolgens met je vingertop op de huid. De gel kan zowel voor als na producten zoals potlood of pommade worden gebruikt.

SAMENSTELLING

Aqua , VP/VA-copolymeer, glycerine, propyleenglycol, carbomeer, cafeïne, fenoxyethanol, aminomethylpropanol, Aloe Juice , Panthenol , ethylhexylglycerine, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, citroenzuur. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115244
a lot

Specifieke referenties

ean13
5903819817638

Claresa Brow Power Shot...

€ 9,80
group_work Toestemming voor cookies