Claresa Vitamine Primer 5 g

€ 2,80
Inclusief belasting

Uw nagelontwerpen gaan langer mee en uw nagelplaten worden goed verzorgd

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Claresa Vitamine Primer 5 g

Als uw natuurlijke nagelplaat droog, broos en splijt, en het moeilijk is om uw nagelontwerpen in perfecte staat te houden, hebben wij de perfecte oplossing voor u. Zuurvrij Provita zuurvrije primer is een product dat niet alleen de hechting van de base en gel aan de nagel verhoogt, ale ook de duurzaamheid van de styling verlengt. Het wordt vooral aanbevolen voor mensen met problematische nagels die droog, broos en splijtbaar zijn. Hierdoor gaan je nageldesigns langer mee en worden de nagelplaten goed verzorgd.

HOE TE GEBRUIKEN

Het product dient rechtstreeks op een schone en ontvette nagelplaat te worden aangebracht. Laat het een paar seconden verdampen en breng vervolgens een basecoat of nagelgel aan.

SAMENSTELLING

Ethylacetaat, isopropylideendifenylbisoxyhydroxypropyl, methacrylaat, HEMA, hydroxypropylmethacrylaat, Aesculus Hippocastanum-zaadextract, Zea Mays, olie, Calcium , Rosa Moschata-zaadolie, inositol, Retinol , tocoferylacetaat, biotine, Aqua , PEG-20 ricinusolie, glycerine, Alcohol Denat, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

113580
a lot

Specifieke referenties

ean13
5903819803082

Claresa Vitamine Primer 5 g

€ 2,80
group_work Toestemming voor cookies