Tołpa My Skin Changer Oh My Glow Oogcrème 10 ml

€ 8,80
Inclusief belasting

De oogcrème voorziet de huid van de nodige ingrediënten en draagt bij aan het herstel van een stralende en jeugdige uitstraling

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Tołpa My Skin Changer Oh My Glow Oogcrème 10 ml

De oogcrème is een uitstekend product dat het tere deel van de huid rond de ogen effectief verzorgt dankzij de unieke mix van SUPER . Deze crème elimineert donkere kringen, wallen en wallen, waardoor de huid er weer fris en uitgerust uitziet. Dankzij het gehalte aan krachtige antioxidanten verzadigt de oogcrème de huid met belangrijke voedingsstoffen die haar beschermen tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen. Bovendien geven glinsterende pigmenten de huid rond de ogen direct een subtiele gloed en glans. Als u grijze kleur, roodheid, donkere kringen of wallen onder de ogen opmerkt, is deze crème de perfecte oplossing. U kunt het regelmatig gebruiken om het uiterlijk en de conditie van de huid rond de ogen te verbeteren.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de crème aan rond de ogen en op de oogleden. Klop zachtjes met uw vingertoppen. Gebruik in de ochtend en avond.

SAMENSTELLING

Aqua , glycerine, hydroxypropylzetmeelfosfaat, isopropylmyristaat, Olive polyglyceryl-4-esters, turfextract, fosfolipiden, ferulazuur, glucosylhesperidine, natriumfytaat, xanthaangom, mica, dipropyleenglycol, hydroxypropylcyclodextrine, polydextrose, 1,2-hexaandiol , Benzoic Acid, Methylpropanediol, Caprylyl Glycol, CI 77891. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

112005
a lot

Specifieke referenties

ean13
5903900963367

Tołpa My Skin Changer Oh My...

€ 8,80
group_work Toestemming voor cookies